Visa kurser.se som: Mobil

Estniska fortsättning A1+ digitalt

SV Göteborg
Kursinformation
Distans
20 timmar på 10 tillfällen
2022-09-22 18:00
1 320 SEK

Info om Estniska fortsättning A1+ digitalt

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Detta är en kurs för dig som vill fortsätta lära dig estniska från grunden genom att t.ex. träna på artighetsfraser, presentera dig själv, prata om dina intressen och lära dig att bestämma ett möte. Du får träna på användbara fraser för olika vardagssituationer samt öva på att läsa korta texter. Du får även lära dig hur olika seder och bruk kan skilja mellan Estland och Sverige för att få en djupare förståelse för språket och kulturen. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har läst estniska motsvarande 5 terminer eller för dig som läst för längesen och vill fräscha upp dina språkkunskaper. Du kan enkla ord och fraser och har viss grammatikkunskap.

Kurslitteratur
E nagu Eesti (E som Estland)
OBS att kursen startar på kap. 9, då gruppen jobbat med boken under förra terminen.

Du kan köpa boken via ledaren då hon har direktkontakt med bokförlaget, boken kostar då ca 250 SEK + frakt.
Material ingår inte i kursavgiften.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Aili Salve Siht. Aili kommer från Estland och har bott i Sverige i många år. Hon är utbildad lärare och har lärt ut estniska på SV Göteborg i många år. Aili är en engagerad ledare som alltid uppskattats av deltagarna.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:30
Lokal:

SV Göteborg

Plats för nytänkande SV erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborg

Kontaktuppgifter till SV Göteborg

SV Göteborg

Redbergsskolan Örngatan 6
41667 GÖTEBORG

Tel: 031-707 18 00
Fax 031-707 18 25
www.sv.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Estniska fortsättning A1+ digitalt!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner