Visa kurser.se som: Mobil

Engelska Brush up your grammar del 1 | digital - INTRESSEANMÄLAN

SV Göteborg
Kursinformation
Distans
10 timmar på 5 tillfällen
646 SEK

Info om Engelska Brush up your grammar del 1 | digital - INTRESSEANMÄLAN

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Gör en intresseanmälan start vid tillräckligt många anmälda. Startdatum kan komma att ändras.

För dig som vill lära dig engelsk grammatik från grunden. Kanske har den fallit i glömska sedan du läste engelska senast? Vi går igenom de grammatiska begreppen på både svenska och engelska på ett lustfullt sätt med hjälp av musik dialoger och enklare skriftlig produktion. Grammatiken kommer ge dig nyckeln till en säkrare språkhantering. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Observera att det finns två delar av "Engelska Brush up your grammar". Del 1 fokuserar på substantiv pronomen verb adjektiv samt adverb medan del 2 är en fördjupning av ordklasserna i del 1 samt prepositioner.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle totalt 5 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har gått minst en termin nybörjarengelska.

Kurslitteratur
Ledaren kommer vid första tillfället ge förslag på olika grammatikböcker samt förse deltagare med övningsmaterial för kursen.

Material ingår inte i kursavgiften. Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Karin Andeby. Karin är legitimerad lärare i svenska och engelska med över 30 års erfarenhet av undervisning på allt från högstadium till universitet. Karin har tillbringat mycket tid i England bl.a. i Oxford för egna studier och i Hastings där hon arbetade för STS språkresor. Karin älskar England och brinner för att göra undervisning lustfylld.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Onsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Karin Andeby
Lokal:

SV Göteborg

Plats för nytänkande SV erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborg

Kontaktuppgifter till SV Göteborg

SV Göteborg

Redbergsskolan Örngatan 6
41667 GÖTEBORG

Tel: 031-707 18 00
Fax 031-707 18 25
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska Brush up your grammar del 1 | digital - INTRESSEANMÄLAN!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner