Visa kurser.se som: Mobil

Släktforskning HT19

SV Gävleborg
Kursinformation
Ljusdal
24 timmar på 8 tillfällen
2019-09-25 13:00
1 270 SEK

Kursbeskrivning

Släktforskning ger dig svaren om din bakgrund hisnande levnadsskildringar och förståelse för historien. Vem är jag och var kommer jag ifrån?
Våra erfarna ledare ger dig verktygen för hur du ska kunna komma vidare i din forskning vare sig du är nybörjare eller har släktforskat innan.
I denna cirkel lär deltagarna sig att släktforska på ett enklare sätt. Cirkeln riktar sig till såväl dig som är nybörjare men även till dig som släktforskat tidigare och vill lära mer. Medtag egen bärbar dator och personuppgifter på dina föräldrar och mor- och farföräldrar. Extra kostnader för internetbaserad tjänst kan tillkomma.
För frågor om cirkelns innehåll kontakta ledaren Johnny på 070-755 08 50. Anmälan görs dock till Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg.

Veckodag: Onsdag
Tid: 13:00-15:15
Ledare: Johnny Forslin
Lokal: Hotellgatan 15

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Släktforskning HT19.

SV Gävleborg

Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) erbjuder folkbildning i form av studiecirklar, kurser, föredrag och kultur. Här hittar du några av kurserna som hålls i Gävleborgs län där kommuner som Gävle, Sandviken, Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall ingår. SV erbjuder kreativa mötesplatser där människor med olika...


Läs mer och visa alla kurser med SV Gävleborg

Kontaktuppgifter till SV Gävleborg

SV Gävleborg

Styrmansgatan 4
826 37 Söderhamn

Tel: 020-120 28 08
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Släktforskning HT19!