Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mindfulness

SV Dalarna
Kursinformation
Mora
16 timmar på 8 tillfällen
950 SEK

Kursbeskrivning

Avsikten och syftet med den här kursen är att erbjuda dig redskap med vars hjälp du kan börja lära dig själv att leva mer medvetet i nuet då nuet är den enda del av livet som du kan påverka. Jag vill även öka din medvetenhet om vad som pågår i dig och i din omvärld. Genom medveten träning kan du istället för att reagera utifrån ditt ”gamla” livsmönster i olika situationer börja agera i nuet med en högre grad av valfrihet och flexibilitet än tidigare då sanningen om ditt liv finns här och nu.

Träningen i medveten närvaro och att leva här och nu handlar inte om att komma någonstans utan helt enkelt om att bli medveten om var du är här och nu och tillåta dig att vara som du är här och nu. Genom träning i medveten närvaro här och nu blir vi mer öppna för det som händer och förstår våra egna reaktioner bättre och vi kan därigenom börja göra mer kloka och aktiva val. Vilket innebär att vår valfrihet och flexibilitet ökar.

Vi lär oss att börja lyssna på oss själva och lär oss att agera utifrån vår egen inre sanning som finns i nuet och inte som nu då vi hela tiden anpassar oss till omständigheterna och lever utifrån våra livsmönster. Träning i medveten närvaro här och nu medför också att vår stress minskar och att vår livskvalitet ökar.

Mindfulness syftar till att du lär känna dig själv bättre:

· Acceptera och förstå dina tankar dina känslor och din kropp

· Se dina mönster och öppna för nytt

· Sluta älta tankar och känslor från din historia och framtiden

Ledare: Åsa Bergman utbildad och certifierad Mindfulnessinstruktör gm Kjell Haglund.
Veckodag: Måndag
Tid: 13:00-14:30
Ledare: Åsa Bergman
Lokal: Fridhemsplan 4 E
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness.

SV Dalarna

Välkommen till SV - Dalarna på utvecklande kurser och utbildningar!

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...


Läs mer och visa alla kurser med SV Dalarna

Kontaktuppgifter till SV Dalarna

SV Dalarna

Skomakargatan 11
78170 Borlänge

Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness!

Liknande kurser