Visa kurser.se som: Mobil

Kursbeskrivning

Studiecirkeln kommer att handla om demokratins framväxt och genombrott. Den riktar sig till dig som vill allmänbilda dig eller kanske bara ha historiskt trevligt. Ledaren som håller i cirkeln heter Fredrik Adolphson och har en filosofie magisterexamen i historia från Uppsala universitet. Kursen ges digitalt du får mer information om vilken digital plattform som används och hur du delta innan kursen startar.

Studiecirkeln har 5 träffar och ges digitalt. Du får mer information om vilken digital plattform som används och hur du delta innan kursen startar.

Innan kursstart får du instruktioner och en länk via din e-post. Vid kurstillfället skriver du in länken i din webbläsare och ansluter till mötet. Behöver du mer instruktioner och hjälp gå då kursen ”Bli digital – kom igång och bli trygg med att träffas digitalt”)

Detta är en del av vårt samarbete med SPF Seniorerna Falun.
Medlemskap är därför obligatoriskt vid anmälan till denna cirkel.
Medlemskap kan tecknas hos SPF Seniorerna Falun via https://www.spfseniorerna.se/falun eller tel: 023-690 45.
Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Fredrik Adolphson
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Historia – demokratins historia från antiken till Facebook (för medlemmar i SPF Seniorerna Falun).

SV Dalarna

Välkommen till SV - Dalarna på utvecklande kurser och utbildningar!

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...


Läs mer och visa alla kurser med SV Dalarna

Kontaktuppgifter till SV Dalarna

SV Dalarna

Skomakargatan 11
78170 Borlänge

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Historia – demokratins historia från antiken till Facebook (för medlemmar i SPF Seniorerna Falun)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Historia – demokratins historia från antiken till Facebook (för medlemmar i SPF Seniorerna Falun), fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser