Kursbeskrivning
Fortsättningskurs steg 2
Här tempererar vi ljus choklad. Vi går igenom hur vi räddar skuren ganache.
Du kommer även att få grundläggande kunskaper i kokning av kola och vi provar
olika sätt att dekorera praliner.
Start våren 2021
Veckodag:
Tid: 10:00-14:15
Ledare: Sofia Andersson
Lokal: Järnvägsgatan 54
Här tempererar vi ljus choklad. Vi går igenom hur vi räddar skuren ganache.
Du kommer även att få grundläggande kunskaper i kokning av kola och vi provar
olika sätt att dekorera praliner.
Start våren 2021
Veckodag:
Tid: 10:00-14:15
Ledare: Sofia Andersson
Lokal: Järnvägsgatan 54
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?
Hur påverkar COVID-19 denna kurs?
Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.
För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.
Intresseanmälan
SV Dalarna

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...
Kontaktuppgifter till SV Dalarna
SV Dalarna
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gör dina egna chokladpraliner, fortsättning!
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan
För att få mer information om Gör dina egna chokladpraliner, fortsättning, fyll i följande uppgifter: