Visa kurser.se som: Mobil

Att använda Zoom för dig som ledare inom SPF Seniorerna Dalarna

SV Dalarna
Kursinformation
Distans
2 timmar på 1 tillfälle
0 SEK

Kursbeskrivning

Vi provar den digital plattformen Zoom. Du får lära dig de grundläggande funktionerna i det digitala mötesverktyget och hur du leder olika träffar.
Vi går igenom olika funktioner som hur du kan hantera ljud och bild, administrerar chatten och funktioner som exempelvis används vid handuppräckning, omröstning, grupprum, etc. Vi träffas i mindre grupper så det finns plats för dina frågor och funderingar.

Detta är ett samarbete mellan SV Dalarna och SPF Seniorerna Daladistriktet, och riktar sig till dig som är aktiv funktionär eller medlem i någon av de lokal SPF-föreningarna i Dalarna.

Material/teknik
Sammankomsterna sker på distans via det digitala verktyget Zoom. Vi mejlar dig en Zoomlänk före kursstart. För att delta behöver du en dator, internetuppkoppling, mikrofon och kamera. Gärna ett headset.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Per Börjesson
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att använda Zoom för dig som ledare inom SPF Seniorerna Dalarna.

SV Dalarna

Välkommen till SV - Dalarna på utvecklande kurser och utbildningar!

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...


Läs mer och visa alla kurser med SV Dalarna

Kontaktuppgifter till SV Dalarna

SV Dalarna

Skomakargatan 11
78170 Borlänge

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att använda Zoom för dig som ledare inom SPF Seniorerna Dalarna!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Att använda Zoom för dig som ledare inom SPF Seniorerna Dalarna, fyll i följande uppgifter: