Vilda ätbara och hälsosamma växter - Fritt ur naturens eget skafferi

SV Blekinge
Kursinformation
Karlskrona
9 timmar på 3 tillfällen
2023-04-18 18:00
650 SEK

Kursbeskrivning

INNEHÅLL:
På den här kursen får du lära dig om vilda, ätbara och hälsosamma växter som är fulla av vitaminer och mineraler och dessutom helt gratis från Moder Naturs skafferi.
Få inspiration hur du kan använda dem i mat och dryck, som kryddor, i te’ eller som läkemedel. En kurs fylld av smaker, väldoftande kunskaper och kulinariska erfarenheter.
Kunskapen om vad som är ätbart och på vilket sätt man ska använda det
är väldigt viktig att bevara och föra vidare; speciellt i dessa tider, så att man klarar sig – inte bara i krissituationer.
Det gör oss även mindre sårbara och beroende, i dessa tider när framtiden kan innebära störningar i livsmedelsförsörjningen.

MATERIAL:
Ett litet kompendium ingår i kursavgiften.

FÖRKUNSKAPER:
Behövs inga. Enbart ett intresse för ämnet.

LEDAREN:
Joanna har fått sin första grundliga skolning om vilda växter, örter och det vi idag kallar naturmedicin, redan som väldigt liten. Hennes mormor och farmor lärde henne att det mesta är ätbart och innehåller massor med vitaminer och mineraler. Vilket kroppen behöver. Dessutom är det 100 % ekologiskt och alldeles gratis! Nu vill hon på sitt speciella sätt förmedla sin kunskap och dela med sig av sitt smått unika kunnande!

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:30
Lokal: Ronnebygatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Vilda ätbara och hälsosamma växter - Fritt ur naturens eget skafferi och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY


Recensioner
Bli den första att recensera Vilda ätbara och hälsosamma växter - Fritt ur naturens eget skafferi!
Intresseanmälan

För att få mer information om Vilda ätbara och hälsosamma växter - Fritt ur naturens eget skafferi, fyll i följande uppgifter: