Släktforskning - DAGTID - Grundkurs

SV Blekinge
Kursinformation
Ronneby
21 timmar på 7 tillfällen
1 870 SEK

Kursbeskrivning

Släktforskning- Vem tror du är?

Släktforskning är vägen till din egen historia genom dina förfäder. Du lägger själv pusslet genom en spännande vandring genom flera sekler. På vandringen får du lära dig mycket om både geografi och historia och om hur människor hade det förr. Detta kan bli din start på en ny spännande hobby, som varar länge!
Vi hjälper dig att komma igång med din forskning, i kyrkböckerna, och att installera nödvändiga verktyg på din dator.

Som deltagare har du möjlighet att använda programmen på din hemdator under cirkelns gång mot en kostnad av 395 kr för ett 13 veckors elevabonnemang genom Arkiv Digital. Detta beställer du via oss. Inloggningsuppgifter får du av ledaren.
Du bör ha datorvana för att kunna tillgodogöra dig kursen. Du måste ta med dig din egen bärbara dator för att kunna genomföra kursen.
I materialavgiften ingår Boken "Vägen till dina rötter" och elevabonnemanget.

Vår kursledare presenterar sig:
Jag heter Staffan Knös, och är en inbiten släktforskare, sedan trettio år. Jag har varit cirkelledare för många studiecirklar om släktforskning, både för nybörjare och för lite vanare släktforskare. Jag är också fadder och support för släktforskare. Jag brinner för min hobby och jag tycker om att förmedla och inspirera andra till att börja släktforska och att upptäcka en ny spännande hobby. Välkommen till min cirkel!

Veckodag: Tisdag
Tid: 09:00-11:15
Ledare: Staffan Knös
Lokal: V. Torggatan 7
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Släktforskning - DAGTID - Grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY


Recensioner
Bli den första att recensera Släktforskning - DAGTID - Grundkurs!
Intresseanmälan

För att få mer information om Släktforskning - DAGTID - Grundkurs, fyll i följande uppgifter: