Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Skriv om ditt liv - Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs hösten 2020

SV Blekinge
Kursinformation
Karlskrona
9 timmar på 1 tillfälle
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Kim är en flitigt anlitad föreläsare och håller många skrivarkurser runt om i landet. Nu har du chans att gå en endags skrivkurs för Kim i Karlskrona. Kursen är planerad till hösten 2020.

I ”Skriv om ditt liv” berättar Kim om hur du kommer igång med att bygga upp boken från idé till färdig produkt.
I kursen får du lära dig hur du metodiskt plockar fram det viktiga i ditt liv hur du gör boken intressant för andra än dig själv och mycket mer. Alla har en historia att berätta även du. En glädjefylld kurs för alla som vill skriva om sitt liv.

Kim har ca 25 års erfarenhet som författare och delar med sig av sina kunskaper på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda har fått bokkontrakt noveller antagna i tidningar och litteraturpris. http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html

Så här skriver författaren Mariette Lindstein som gjort succé med boken Sekten på Dimön: “Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje.”

I kursen ingår Kim M. Kimselius handbok om att skriva memoarer "Skriv om ditt liv" fika och lätt lunch. Är du allergiker meddela det vid anmälan.

Om Kim:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island. Kim har nu gett ut närmare 60 böcker.

Kim har föreläst i Singapore Finland Island och Sverige.

Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”. Kims självbiografi Författare Från dröm till verklighet har fått många fina omdömen bland annat skriver författaren Kristina Svensson: “Wow vad mycket hon hinner dela med sig! Kim är fantastisk. Hon är å ena sidan så vanlig jordnära och äkta. Fast samtidigt så ovanligt generös. Det finns ingen som kan förmedla samma "kan jag så kan du det är bara att sätta igång”.”

Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius

Veckodag: Lördag
Tid: 09:00-16:00
Ledare: Kim Kimselius
Lokal: Ronnebygatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skriv om ditt liv - Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs hösten 2020.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY

Recensioner
Bli den första att recensera Skriv om ditt liv - Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs hösten 2020!

Liknande kurser