Visa kurser.se som: Mobil

Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs

SV Blekinge
Kursinformation
Karlskrona
9 timmar på 1 tillfälle
2020-04-18 09:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och håller många skrivarkurser runt om i landet. Nu har du chans att gå en endags skrivarkurs för Kim i Karlskrona. Kim har skrivit egna memoarer och hjälpt andra att färdigställa sina böcker. I ”Skriv dina memoarer” berättar Kim om hur du ska bygga upp din bok skrivtips och hur du ska få den att bli en tryckt bok.

I kursen får du lära dig hur du metodiskt plockar fram det viktiga i ditt liv hur du gör boken intressant för andra än dig själv och mycket mer. Kim berättar även om hur du korrekturläser din text innan du skickar till tryckeri samt ger tips om hur du färdigställer boken och väljer tryckeri.

Kim har 22 års erfarenhet som etablerad författare och delar med sig av sina kunskaper på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda har fått bokkontrakt noveller antagna i tidningar och litteraturpris. http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html

Så här skriver författaren Mariette Lindstein som gjort succé med boken Sekten på Dimön: “Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje.”

I kursen ingår Kim M. Kimselius handbok om att skriva memoarer fika och lätt lunch. Är du allergiker meddela det vid anmälan.

Om Kim:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island.
Kim har nu gett ut närmare 60 böcker.

Kim har föreläst i Singapore Finland Island och Sverige.

Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”. Kims självbiografi Författare Från dröm till verklighet har fått många fina omdömen bland annat skriver författaren Kristina Svensson: “Wow vad mycket hon hinner dela med sig! Kim är fantastisk. Hon är å ena sidan så vanlig jordnära och äkta. Fast samtidigt så ovanligt generös. Det finns ingen som kan förmedla samma "kan jag så kan du det är bara att sätta igång”.”

Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius

Veckodag: Lördag
Tid: 09:00-16:00
Ledare: Kim Kimselius
Lokal: Ronnebygatan 9

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY

Tel: 0771-210 400
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Skriv dina memoarer-Kim Kimselius - Helgkurs!