Kursbeskrivning
Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på – ekologiskt, lokalt eller klimatsmart?
Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.
Mer om Ulrika:
Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-19:30
Lokal:
Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.
Mer om Ulrika:
Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-19:30
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?
Kommande kursstarter
1 tillgänglig kursstart
Intresseanmälan
Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge
Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...
Highlights