Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Att skriva med glädje - Kim Kimselius, Helgkurs

SV Blekinge
Kursinformation
Karlskrona
9 timmar på 1 tillfälle
2020-10-03 09:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Kim M. Kimselius är en flitigt anlitad föreläsare och håller många skrivarkurser runt om i landet. Nu har du chans att gå en endags skrivkurs för Kim i Karlskrona. Kim skriver med glädje och vill i skrivarkursen Att skriva med glädje förmedla skrivglädje till dig.

I kursen får du lära dig känna glädje i skrivandet bygga upp en berättelse fånga läsarna skapa karaktärer gestalta skriva miljöskildringar och dialoger och mycket mer. Kim tipsar om hur du tar dig ur skrivkramp och hur du korrekturläser din text innan du skickar till förlag.

Det spelar ingen roll vad målet med ditt skrivande är: att skriva om ditt liv om din släkt en deckare roman eller en faktabok. Kim har 25 års erfarenhet som etablerad författare och delar med sig av sina kunskaper på ett sätt som får dig att komma igång att skriva din bok.

Flera personer som har gått Kims helgkurser på Färgargården i Eringsboda har fått bokkontrakt noveller antagna i tidningar och en har fått litteraturpris. http://kimselius.se/hem/forfattartips/Skrivarkurs%20med%20Kim.html

Så här skriver författaren Mariette Lindstein som gjort succé med boken Sekten på Dimön: “Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje.”

I kursen ingår Kim M. Kimselius bok Att skriva med glädje. fika och lättlunch. Är du allergiker så meddela det vid anmälan.

Om Kim:
Debutboken Tillbaka till Pompeji gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 exemplar första veckan. Boken är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island.
Kim har nu gett ut över 50 böcker.
Kim har föreläst i Singapore Finland Island och Sverige.
Skrivböckerna Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat böckerna. Många författarcoacher använder böckerna som uppslagsverk och kallar dem för “sin bibel”.

Hjärtligt välkommen på skrivarkurs för Kim M. Kimselius
Kursen är planerad att starta när vi har en grupp på minst 5 deltagare.

Omdömen om kursen 2018-10-27
Åsa
"Jag känner verkligen att kursen hjälpt mig att hitta en glädje igen att skriva. Jag har också förstått att det är okej att skriva en bok på mitt sätt jag måste inte följa någon annans regler. Kursen har också hjälpt mig inse att jag måste tro på mig själv och det jag åstadkommer."

Jessica
"Denna kurs har varit superkul och oerhört inspirerande! Jag kommer definitivt ta tid för mitt skrivande då detta varit en påminnelse om hur mycket jag älskar det! Dina övriga kurser är ju såklart jättelockande att gå på och jag hoppas att detta inte är det sista vi ser av varandra. Efter denna givande dag tänker jag åka hem och mysläsa Mysrys och se till att fortsätta jobba på min dröm om att bli författare. Du är en sann förebild och du har visat mig och så många andra att det är möjligt att drömma stort och lyckas. Tackar innerligt för denna fina dag!"

Jenny
"Snabb och intensiv kurs på 7 timmar. Hoppas att allt det som du Kim har lärt ut kommer till nytta och att tillfälle kommer för mig att ta en ny kurs igen. Mycket intensiv och mycket rolig. Kul med ny bekantskap och väntar på att se hur vårt skrivargäng kommer att ta sig fram. Tack!"

Kerstin
"Skrivarkursen med Kim Kimselius har varit en mycket givande kurs. Intressant har lärt mig mycket fått svar på många frågor inspirerande och rolig. Tiden har gått så fort! Trevliga och intressanta kurskamrater har verkligen sett fram emot denna dag som blev så givande. Kim är en fantastisk mentor bra på att lära ut sina kunskaper. Tack för allt!"

Alexandra
Kursen har varit väldigt lärorik och inspirerande. Bra praktiska övningar som visar att vi faktiskt kan skriva och hitta inspiration i ögonblicket. Kunnig kursledare som gett bra feedback och mersmak. Tusen tack Kim!"

Kristin
"Det var mycket givande hoppfullt och roligt. Jag har en känsla av inspiration och en känsla av att 'allt är möjligt'. Kursen var över förväntan även om jag läst alla goda ord innan. Jag är glad att jag gick den och har träffat personer här som jag vet att jag kommer träffa fler gånger. Tack så mycket Kim! Nu vill jag läsa alla dina böcker också."

Veckodag:
Tid: 09:00-16:00
Ledare: Kim Kimselius
Lokal: Ronnebygatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att skriva med glädje - Kim Kimselius, Helgkurs.

SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan i Blekinge erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar inom en mängd olika ämnen. Vi finns i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg med målet att nå och engagerar så många människor som möjligt med folkbildningsaktiviteter. För oss är alla...


Läs mer och visa alla kurser med SV Blekinge

Kontaktuppgifter till SV Blekinge

SV Blekinge

Kungsgatan 9
37230 RONNEBY

Recensioner
Bli den första att recensera Att skriva med glädje - Kim Kimselius, Helgkurs!

Liknande kurser