Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Susanna Salifou Nygren

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 32 recensioner.

Katarina
Fantastisk helg! Rekommenderas varmt!!
Marie Nylin
Otroligt lärorikt och inspirerande ! Vilken helg!
Eva Ahrnberg
Härligt upplägg med kreativa övningar. Mycket lärorik kroki med en mycket inspirerande kursledare, Susanna. Både teori och praktik ingår, vilket är oerhört utvecklande. Rekommenderas!
Lalla
Lotta Bj
Susanna är en kunnig lärare som ger bra feed back oavsett vilken nivå du är på. Fritt måleri är perfekt för mig som vilat från målandet i 10 år och vill komma igång igen.
Janina
Susanna ger alltid en bra feedback på arbetet. Hennes synpunkter är lärorika.
Gunilla Ljungkvist
Intressant och inspirerande med den inledande föreläsningsdelen, så många fina bilder som visats. Som ny tycker jag målandet har gått bättre än jag trodde och jag har lärt mig mycket på eg ganska kort tid. Bra hjälp när man har behövt det och tid och möjlighet att fråga. Ser fram emot att fortsätta i vår.
Barbro Gunmar
Jag tycker att det var underbart roligt att få deltaga i kursen fri målning, där jag som nybörjare på olja kände att jag famlade mig fram, men fick uppmuntran och god hjälp av Susannas inkännande och varsamma kommentarer med råd och uppmuntran. Susannas inledande bildvisning med olika teman var inspirerande och kändes som en välbehövlig informat...
Visa hela
Brita Modig
Har gått flera av Susannas fri målningskurser. De är väldigt inspirerande och bra. Varje tillfälle har Susanna en bildvisning med olika teman som vinter, interiör mm. Väldigt bra o en smula unikt. Fri målning m stöd o inspiration av Susanna. Toppen!
Bengt Säfwenberg
Jag har vi en hög ålder testat min "dolda kreativitet" och har genom mötet med Susanna hittat rätt. Hon har varit ärlig och saklig och fått mig att känna att det kanske inte är helt omöjligt att göra något av min kreativitet. Jag har fått en kick och skall efter denna introduktion fortsätta, dels själv i olika miljöer och dels kanske återvända...
Visa hela
Rinny
Jag lärde mig otroligt mycket under mina 4 tillfällen med Susanne, väldigt givande och inspirerande!!
Amanda
Bra kombination av undervisning och målning. Jag är jättenöjd med handledningen
Ann Guterstam
Bli uppslukad av lusten till konst/måleri Läckra måltider o miljö
Ylva
Här har du en professionell konstnär och lärare som ger dig inblick i konsthistorien samtidigt som vi får strukturerade och tuffa uppgifter att ta oss an på olika platser i de vackra omgivningarna. Det blev ett intensivt arbete varje dag, med intressanta genomgångar av Susanna varje kväll. Att vi orkat beror också på en suverän värdinna, Sylvia,...
Visa hela
Meit Blomst
Kan inte nog rekommendera alla som ar intresserade av malning att anmala sig till denna kurs! Du far mycket inspiration och hjalp att hitta just ditt satt att mala. Du far ocksa en inblick i att tolka non-figurativ konst, vilket for mig var stort (bildvisning). Dagen avslutas med en gourmetmiddag.
Olle astemo
bra kurs , intensivt skapande i olika miljöer. Bra upplägg att genomgången gjordes efter middagen
Elin
Mycket bra målerikurs där konstnären Susanna läser av deltagarens nivå och personliga process på ett fint sätt. Uppmuntrar och visar tips på hur man tar sig ett steg längre. Kurstillfällena startar med en inspirerande bildvisning. Härlig stämning där man också får ta del av de andra deltagarnas processer. Jag har gått fyra terminer hos Susanna o...
Visa hela
AK
Mycket bra kurs för den som gillar att måla fritt men med handledning och att få tillfälle att diskutera andras och sina egna bilder i grupp. Kompetent och trevlig ledning och lagom stora grupper (inte trångt). Rekommenderas!
Solveig
Bästa målarkursen för nybörjare och vana målare. Susanna är den bästa pedagogen. Man har roligt.
Långa Olle
Bra start på varje målarkväll, kaffe med varm mjölk, Susanna visar tema med målningar. Stor ateljé, gott om plats, härliga arbetstimmar i lugn och ro. Susanna ställer bra frågor, får mig att jobba annorlunda, gå flera steg till, våga mera. Roligare sen att fortsätta hemma! Jag var enda mannen i gruppen, var är grabbarna?
annette gustavsson
Har varit elev hos Susanna i flera år och tycker fortfarande att det är lärorikt och roligt att "kursa" hos henne. Susanna stöttar och hjälper en vidare, tycker att det har utvecklat mitt målande. Är också bra med lite teori om olika konstnärer och deras sätt att måla. Sist men inte minst det är en trevlig atmosfär i hennes kurs.
EM
Har målat för Susanna i många år. Hon har en beundransvärd energi som hon entusiastiskt delar med sig av, ser alla, stödjer och ger råd på alla nivåer. Måla är yoga: fokus, koncentration, kreativitet.
EM
Susannas collagekurs ger dig tillfälle att pröva och våga nytt. En mängd material ställdes till vårt förfogande, men också möjligheten att komma loss med eget.
Pia Carlson
Susanna är en kompetent och inspirerande lärare. Hon har hjälpt mig att komma framåt i utvecklingen av mitt målande. Hon kommer med goda råd och tips hur man kan göra när man ska lösa problem. Hon är också lyhörd och tar inte över.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.