Visa kurser.se som: Mobil

Fri Målning på distans, på ZOOM

Susanna Salifou Nygren
Kursinformation
Distans
7 kurstillfällen

Kursbeskrivning

Distanskurs i Fri målning på ZOOM

Kursen vänder sig till dig som har erfarenhet av att måla samt har möjlighet att måla på egen hand. Du behöver ha tillgång till ZOOM en app som du laddar ner i din dator är att föredra (bilderna kommer upp i format) eller mobil. Jag skickar en inbjudan med inloggningsuppgifter till våra möten.
Vi möts i grupp på ZOOM en gång varannan vecka. Inför mötet mejlar du 1-2 bilder beroende av antal kursdeltagare till gruppen och till mig. Senast söndags kvällen innan kurstillfället. 
Du reflekterar över:
Vad tycker fungerar bra i bilden och vad som ger bilden sitt uttryck.
Är något som går att förändra för att göra bilden tydligare.

Vid mötet presenterar var och en sin bild. Sen ger vi andra i gruppen vår återkoppling till dig.
Kurstillfället avslutas med en bildföreläsning på något tema som tex färg, kontraster lanskapsmålning, eller abstrakt måleri.

Målningen som du skickar:
Kan vara klar, eller där du inte kommer vidare.
Det kan också vara en målning som du håller på med. Då behöver du ha kommit så långt att det finns något att kommentera.

Onsdagar grupp I
Datum:       23 sept. 7, 21 okt. 4, 18 nov. 2, 16 dec.
Tid:            09.30-11.30
Plats:          på ZOOM

Pris:           1 260:- / 7 kurstillfällen. (vid företagsbetalning läggs moms på priset) enstaka kurstillfälle 200:-. Kommer du in i kursen efter kurstart regleras kursavgiften.

Onsdagar grupp II
Datum:     14, 28 okt, 11, 25 nov., 9 dec.
Tid:            9.30-11.30
Pris:          1260:- / 7 kurstillfällen (vid företagsbetalning läggs moms på priset) enstaka kurstillfälle 200:-. Kommer du in i kursen efter kurstart regleras kursavgiften.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig främst till dig som målar i olje eller akryl. Det går också bra att delta om du arbetar i akvarell eller gör bilder i något annat material. I akvarell har jag har inte stora tecknerska kunskaper. Jag lägger främst fokus på bildens uttryck och bildens komposition bär. 

Kursen vänder sig både till dig som har lite erfarenhet och till dig som har målat en hel del och som vill utvecklas, få nya perspektiv och komma vidare i ditt måleri. 

Kursledare

Målarkurser - Susanna Salifou Nygren

Som pedagog slutar jag aldrig fascineras över de måleriska världar som dyker upp hos mina kursdeltagare. Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck och förhållningssätt. Vi jobbar i en tolerant och öppen miljö.

Sedan 2002 har jag givit målarkurser i egen regi. Jag ger både grundkurs för dig som är nybörjare och kurser för dig som redan har erfarenheter och vill komma vidare i ditt eget måleri. Här kan du också hitta helgkurs i kroki och kurser på olika teman de skiljer sig en del från termin till termin.

Jag har även en anställning som adjunkt i konstnärlig gestaltning på Malmstens, vid Linköpings Universitet, med campus på Lidingö. I min ateljé arbetar jag med måleri, teckning och kollage/blandteknik/akvarell. Jag gör utställningar kontinuerligt och finns representerad på flera konstmuseer. Att måla är ett sätt att tänka.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fri Målning på distans, på ZOOM.

Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Målarkurser i Stockholm - Susanna Salifou Nygren

Som pedagog slutar jag aldrig fascineras över de världar som dyker upp hos mina kursdeltagare. Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck...


Läs mer och visa alla kurser med Susanna Salifou Nygren

Kontaktuppgifter till Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Flintbacken 12
118 42 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om Fri Målning på distans, på ZOOM, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fri Målning på distans, på ZOOM!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 31 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser