Visa kurser.se som: Mobil

Akryl/Olja målarkurs / ges även på distans / Handledningsgrupp

Susanna Salifou Nygren
Kursinformation
Distans, Stockholm
4-7 kurstillfällen
Kommande starter
Stockholm
2022-09-12 05:00  
Distans
2022-09-18  

Kursbeskrivning

MÅLARKURS Akryl eller Olja  I Lokalen / Kursen ges även på distans / Handledningsgrupp

Adress: Flintbacken 12, Södermalm, Stockholm


På kursen i lokalen får du:

  • 5 studietimmar, du får gott om tid att måla.  

  • som nybörjare, uppgifter anpassade för att du skall lära dig grunderna i akryl eller oljemålning som färg, komposition m.m.

  • som mer erfaren målare, fördjupa dina kunskaper, möta nya utmaningar och få nya perspektiv för att  komma vidare i ditt måleri.

  •  personlig handledning på vägen anpassad efter dina behov och önskemål.

  •  inspirerande konst bildföreläsning på äldre och samtida måleri som belyser de frågor vi står inför när vi målar. Vilket ger oss en fördjupad kunskap och insikt om konst och hur bilden kommunicerar.  

OM distanskursen:

Kursen ges på zoom.

Du behöver ha viss erfarenhet av att ha målat tidigare. Vi ses varannan vecka på zoom. Deltagarna delar sina bilder med varandra. När vi möts på zoom ger vi alla återkoppling på det material som skickats in. Vi samtalar om de frågeställningar som dyker upp i målningarna som visas. Kurstillfället avslutas med en bilvisning på något tema.  

OM HANDLEDNINGSGRUPPEN:

Kursen vänder sig till dig som har viss erfarenhet av att måla. Vi är en liten grupp högst 6 personer. Du tar med dig 2-3 målningar som du får återkoppling på, av både mig och gruppen. Vi samtalar om frågor som handlar om måleri och konst. Jag avslutar med en bildvisning på något tema.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

KURSEN PÅ FLINTBACKEN i lokalen, vänder sig både till nybörjare och till dig som har någon tidigare erfarenhet av att måla och som vill komma vidare i ditt måleri. utvecklas.

DISTANSKURSEN och HANDLEDNINGSKURSEN vänder sig till dig som har någon erfarenhet av att måla.

Kostnader

Kursen ges i lokalen:
tisdagar    09.30-13.30,  7 tillfällen varannan vecka 
onsdagar  13.00-17.00,  7 tillfällen varannan vecka 
söndagar  13.00-17.00,  5 tillfällen 1 tillfälle i månaden 

Det går bra att ansluta till kursen efter kursstart. Kursavgiften regleras efter antal kurstillfällen som återstår. Missat tillfälle kan tas igen i en annan liknande kurs i mån av plats. 

Kursen på distans:
måndagar 09.00-11.00,  7 tillfällen varannan vecka 
tisdagar  18.15-20.45, 7 tillfällen varannan vecka 

Det går bra att ansluta till kursen efter kursstart. Kursavgiften regleras efter antal kurstillfällen som återstår. Missat tillfälle kan tas igen i en annan liknande kurs i mån av plats.

Handledningsgruppen:
onsdagar: 10.00-12.30, 4 tillfällen 1 tillfälle i månaden

Kursledare

Susanna Salifou Nygren

Utbildad på konsthögskolan Valand i Göteborg. Arbetar aktivt som konstnär och ställer ut regelbundet.
 Jag har lång pedagogisk erfarenhet av att undervisa i både målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck och förhållningssätt. Vi jobbar i en tolerant och öppen miljö.

Sedan 2002 har jag givit målarkurser i egen regi. Jag ger både grundkurs för dig som är nybörjare och kurser för dig som redan har erfarenheter och vill komma vidare i ditt eget måleri. Här kan du också hitta helgkurs i kroki och kurser på olika teman de skiljer sig en del från termin till termin.

Jag har även en anställning som adjunkt i konstnärlig gestaltning på Malmstens, vid Linköpings Universitet, med campus på Lidingö. I min ateljé arbetar jag med måleri, teckning och kollage/blandteknik/akvarell. Jag gör utställningar kontinuerligt och finns representerad på flera konstmuseer. För mig är målandet ett annat sätt att tänka.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akryl/Olja målarkurs / ges även på distans / Handledningsgrupp.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 15 recensioner.

Lalla
Lotta Bj
Susanna är en kunnig lärare som ger bra feed back oavsett vilken nivå du är på. Fritt måleri är perfekt för mig som vilat från målandet i 10 år och vill komma igång igen.
Janina
Susanna ger alltid en bra feedback på arbetet. Hennes synpunkter är lärorika.

Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Målarkurser i Stockholm - Susanna Salifou Nygren

Som pedagog slutar jag aldrig fascineras över de världar som dyker upp hos mina kursdeltagare. Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck...


Läs mer och visa alla kurser med Susanna Salifou Nygren

Kontaktuppgifter till Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Flintbacken 12
118 42 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 32 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akryl/Olja målarkurs / ges även på distans / Handledningsgrupp, fyll i följande uppgifter: