Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Studiohuset

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 46 recensioner

Kenny Kling
(5)
Gick en väldigt givande helgkurs om inspelningsteknik. Vår kursledare Eric var otroligt kunnig och pedagogisk. Detta var min första kurs i Studiohuset och förhoppningsvis blir det flera. Kan rekommenderas varmt!
Mats
(5)
Kunde grunderna i logic innan, av Eric fick jag en massa specialare som är så användbara plus en hel del om inspelning generellt.
Calle Lösnitz
(5)
Erics kurs i Logic var nog det mest strukturerade och givande jag varit med om. Strålande pedagogisk och inspirerande. Mycket begriplig. Jättespännande med en ny ljudvärld - så tack för input.
Lennart
(5)
Mycket givande kurs med välstrukturerad och uttömmande genomgång av mikar och deras placering för olika instrument. Eric är en mycket bra pedagog, som lyckades hålla tråden och dessutom ge uttömmande svar på alla frågor. Jag hade läst på en hel del om inspelningsteknik och fick massor av handfasta tips och nya tankar kring ’färgning’ av ljud. Tr...
Visa hela
Toffe
(5)
Rekommenderar verkligen denna kurs - Eriks pedagogik och kunnande är av allra högsta klass!
Johan
(5)
Riktigt bra, pedagogiskt och praktisk kurs. Jag lärde mig massor och fick både se och höra hur ett proffs mixar och mastrar. Rekommenderas - har du möjlighet att gå på kursen så gör det!
Lars
(4)
Med bara viss erfarenhet av Cubase fick jag många värdefulla tips om för mig nya funktioner och hur man kan arbeta mer effektivt i programmet. Precis vad jag önskade! Kursen skulle bli ännu bättre med en tydlig beskrivning av programmet för resp kursdag. Och de spartanska stolarna bör förslagsvis kompletteras med extra dynor.
ajmal penhan
(5)
det var perfekt jätte duktig lärare mycket pedagogisk passade bra min kunskap
Mårten
(5)
Passade min nivå perfekt. Riktigt bra genomgång.
Urban
(5)
Mycket bra introduktion till mixning och mastring! Lagom grundligt och pedagogiskt lärde man sig hur man lägger upp en strategi och vad det är man egentligen lyssnar efter i de olika stegen och vilka verktyg man normalt använder för att fixa till det. Bringade stor ordning i vad man egentligen börjar med, vad man gör sen etc. Kan definitivt reko...
Visa hela
Sergio Quevedo
(5)
Mycket lärorik kurs om Mixning & Mastering på två dagar med Eric Vo, det hjälpte mig väldigt mycket, kul att lära sig av en proffs och se hur man egentligen mixar och mastrar en låt från början till slut, kursen rekommenderas varmt :)
Fabian
(5)
Jag visste inte exakt vad jag ville lära mig om Logic när jag kom till kursen. Jag var självlärd och kunde hanka mig fram i programmet liksom.. Men det blev en genomgång av otroligt många moment som trots all information, alla tips och trix och alla olika spår kändes överblickbar. Det är otroligt mycket lättare att jobba i Logic nu efter kursen!
Lisen Rylander Löve
(5)
En väldigt bra och genomtänkt kurs både för den som är helt ny i Logic och den som hållit på ett tag. Eric gick igenom de viktigaste delarna på ett pedagogiskt sätt och ingen fråga var för dum att ställa. Rekommenderas varmt!!
Jon
(5)
Eric förklarar pedagogiskt och bra. Trots mycket information så stressas inget igenom och ingen fråga är för dum. Bra upplägg och bra tempo på kursen. Rekommenderar starkt denna kurs!
basspat
(5)
en mycket bra kurs, bra upplagd och innehållsrik med en mycket engagerad och tålmodig kursledare.
Björn Lindqvist
(5)
Denna kurs rekommenderas starkt. Man får en god överblick på programmet av en mycket pedagogisk lärare.
Jan
(5)
Tack Eric! Om man är en novis så slås man av "jag vet inte ens vad det är jag inte vet" när man kör igång Logic. Du och din kurs skapade istället en överblick och möjlighet att på ett strukturerat sätt börja arbeta med Logic samt en förståelse kring hur det är uppbyggt och hur man lämpligen börjar arbeta. Tack!!!
Tomas Grahn
(5)
Fantastikt roligt, intressant och givande kurs! Över förväntan. Fått en massa nya tipps. Använt Logic 9 i några år men fick många nya aha upplevelser. Blir snart Pro X. Tack
Heresh Rashwani
(5)
Tack Eric för en väldigt trevlig helg och framför allt lärorikt helg. Väldigt pedagogiskt och kunnig. 5 självklara stjärnor från mig 🌟
Adam
(5)
En riktigt givande kurs, rekommenderar den starkt och värd pengarna!!
Øyvind
(5)
Helgekurset i Logic pro kan anbefales på det sterkeste! Her gis en pedagogisk og strukturert gjennomgang av MIDI, analoge innspillingsteknikker (til digitalt), miksing og mastering. Kurset er lagt opp slik at Eric viser deg alle triks, og du noterer alt gull. Det hadde tatt for lang tid hvis kursdeltakerne også skulle sitt med en stk maskin, så ...
Visa hela
Thomas Ewards
(5)
Hela upplägget kändes helrätt med få kursdeltagare. Erics kompetens känns rakt igenom heltäckande och alla frågor som uppkom besvarades pedagogiskt. Det är tydligt att Studiohuset tar sina kurser på allvar och vill maximera kursdeltagarnas valuta. Studiohuset är det givna valet även framöver!
Sara
(5)
Jag kände mig osäker på mycket innan denna helg, men Eric tog genomgången av grunderna i mix & mastring på en bra nivå som verkade passa både mig och alla i gruppen. Pedagogisk och väldigt kunnig lärare. Kursen rekommenderas varmt, tveka inte!
Lisa
(5)
Tack för en bra och informativ kurs. Jag har lärt mig mycket som jag kommer att få nytta av.
Anders Litfeldt
(5)
En bra och prisvärd kurs. Kunnig kursledare och lagom antal kursledare. Jag lärde mig massor som jag inte hade en aning om innan i Logic. Trevliga kursdeltagare och ledare, avsänd stämning. Enda negativa är det det var för kort tid, jag har kunnat sitta en dag till. Anders
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet