Mindfulness vid stress

Längd
6 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 tillfällen
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Mindfulness vid stress

Med Mindfulness övar du dig på att medvetet rikta din uppmärksamhet till nuet, till en närvaro här och nu. Det hjälper dig med alla dina tankar som snurrar i sinnet och ökar din förmåga att se verkligheten som den är - just nu.Med regelbunden nyfiken träning kan stunderna av närvaro öka, stress och oro minska och du kan börja upptäcka nya perspektiv och valmöjligheter i ditt liv.

Mindfulness är idag en väl etablerad och beprövad metod som hjälpt många att uppleva, förstå och njuta av livet på ett nytt sätt. Det är också välbeprövat vid rehabilitering av exempelvis utbrändhet, sömnproblem och långvarig smärta.

Jag som leder kursen heter Anna Bohlin. Jag är sjuksköterska och samtalsterapeut(steg-1) i botten och har utbildat mig till Mindfulnesinstruktör(steg-2) på Mindfulnesscenter i Stockholm. Jag är också utbildad i Compassionfokuserad terapi, där Mindfulness är en viktig del.

Mindfulness kom in i mitt liv för ca 5 år sedan och det går inte en dag utan att jag känner en djup tacksamhet för det. På många olika sätt har Mindfulness gjort livet större, lättare och vackrare(!) och det vill jag gärna dela med mig av.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 oktober, 2023

  • Kurs
  • Köping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mindfulness vid stress och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Uppsala Västmanland
Pilgatan 8c
721 28 Västerås

Studiefrämjandet Uppsala Västmanland

Vi är ett studieförbund som arbetar aktivt med folkbildning. Vi är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse. Vår vision är att vara en frigörande kraft för människors möjligheter, i ett samhälle med respekt för naturens och kulturens mångfald.  Våra kursledare har...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Uppsala Västmanland

Highlights