Visa kurser.se som: Mobil

Utbildning i tillgängligt guidande

Studiefrämjandet Stockholms län
Kursinformation
Distans
1 tillfälle
2021-11-14 09:00

Kursbeskrivning

Är du föreningsaktiv guide inom Sollentuna, Vallentuna, Upplands Väsby, Österåker, Danderyd, Täby eller Vaxholm? Då erbjuder Studiefrämjandet Stockholms Län genom projektet Naturen på lika villkor dig att delta i en kostnadsfri utbildning om tillgängligt guidande.

Utbildning i tillgängligt guidande

Kursen innefattar hur du tillgängliggör din guidning för fler, vad som krävs av den fysiska omgivningen och vad som krävs av dig som guide.

Utbildningen genomförs digitalt till följd av Covid-19. Vi ses vid två tillfällen i zoom och har en hemuppgift mellan de digitala träffarna. Kursledarna stöttar er förening att genomföra en tillgänglig guidning genom att vi tillsammans gör en visuell inventering av ert valda område för guidningen. Därefter genomför vi en guidning, antingen digital eller fysisk beroende på restriktionerna för tillfället.

Träffarna sker söndag 14/11 9.00-13.00 samt onsdag 17/1 18.00-20.00

Det är ett samarbete mellan Kilsamverkan, SLU Centrum för naturväglednin och Naturen på lika villkor som möjliggör att utbildningen är kostnadsfri för deltagarna. Ange dina kontaktuppgifter samt vilken förening du är aktiv guide i din anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

Sofia Arnsten är projektledare för projektet Naturen på lika villkor som syftar att göra naturen i Stockholms län tillgänglig för personer med funktionsvariationer. Katrin Jones Hammarlund är projektledare på Centrum för Naturvägledning på SLU. Anmäl dig via denna sida så får du mer information om kursupplägget när du blir antagen till kursen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Utbildning i tillgängligt guidande.

Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län - kurser.se

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Stockholms län!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö och kultur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!

Vi finns i länets alla 26 kommuner. Vårt huvudkontor hittar du vid Odenplan mitt i händelserika Stockholm.I Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N, har vi de flesta av våra kurser. I huset finns danssalar, målarateljéer, flexibla datasalar, ljusa studierum och musiklokaler.Vissa kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholms län

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Utbildning i tillgängligt guidande!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Utbildning i tillgängligt guidande, fyll i följande uppgifter: