Visa kurser.se som: Mobil

Streetdance för vuxna, nivå 1

Studiefrämjandet Stockholms län
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
1 950 SEK

Kursbeskrivning

Streetdance för vuxna, nivå 1


Rolig dansstil där du får använda all din energi och känsla. Streetdance är flera stilar, bland annat hiphop, locking, popping, house och breakdance. Med metodisk och grundlig träning får du chansen att lära dig bemästra denna dans.

Streetdance är ett begrepp som består av flera olika dansstilar där de vanligaste är Hip hop, Locking, Popping, House och Breakdance. I kursen brukar vi arbeta med 2 av stilarna som tex Hip Hop och House som kräver mycket energi och känsla / ”groove”. Vi kommer att arbeta långsamt och metodiskt för att få till stilarna både genom koreografi och improvisationsövningar / ”freestyle”-teknik. I kursen arbetar vi mycket med övningar och dans utifrån sin egna känsla och behov. Det kommer att vara olika inriktningar på vårens kurser.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Uppehåll
Kursen gör ett uppehåll v.4

Linnéa Sonka är utbildad dansare på Danscenter Stockholms Yrkeslinje, Juste Debout School streetutbildning i Paris och Åsa Folkhögskola 1-style linje i House. Hon har lång erfarenhet av att undervisa på olika skolor runt om i Sverige. Hon har även arbetat som koreograf på bland annat Danscenter Stockholms yrkeslinje och satt upp streetdans föreställningen Deadlock tillsammans med sitt före detta crew Kaizen. Linnéa brinner för undervisning och älskar se andra människor växa i sin dans.Kostnader

1 950 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Streetdance för vuxna, nivå 1.

Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län - kurser.se

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Stockholms län!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö och kultur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!

Vi finns i länets alla 26 kommuner. Vårt huvudkontor hittar du vid Odenplan mitt i händelserika Stockholm.I Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N, har vi de flesta av våra kurser. I huset finns danssalar, målarateljéer, flexibla datasalar, ljusa studierum och musiklokaler.Vissa kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholms län

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Streetdance för vuxna, nivå 1!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner