Musikaldans för vuxna och seniorer

Längd
10 tillfällen
Pris
1 275 - 1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
1 275 - 1 500 SEK
Nästa kurstillfälle
12 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Studiefrämjandet

Musikaldans för vuxna och seniorer - Torsdagar på Pipen! 

De här kurserna är för dig som vill dansa loss till musikal-musik! Ett kravlöst och roligt pass där vi kommer dansa till musik från de klassiska musikalerna som man känner igen från 50- 60 och 70-talet, såsom West Side Story, Grease, Cabaret m.fl. Vi kommer skapa roliga och lekfulla danser tillsammans till musiken vi så väl känner till och dansa av oss och bara ha kul. Så, på med dina bästa dansskor och kliv in i en värld av Jazzhands och Spiritfinger!

Idag finns det oändligt många musikaler och nya kommer varje år. På den här kursen kommer vi dansa till de klassiska musikalerna från förr. Vi kommer skapa roliga och lekfulla danser tillsammans till musiken vi så väl känner till och dansa av oss och bara ha kul. Så, på med dina bästa dansskor och kliv in i en värld av Jazzhands och Spiritfinger!

För seniorer: Torsdagar kl. 13.00-14.00

För vuxna: Torsdagar kl. 12.00-12.45

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

12 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

12 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

Kurserna riktar sig till dig som är vuxen eller senior. Du behöver inte ha någon tidigare dansvana eller erfarenheter för att delta, att du gillar att dansa räcker!

Kursledare

Victor Henriksson-Urech har i hela sitt vuxna liv jobbat med dans. Hans huvudstil är Jazz, men har rört sig bland de flesta dansstilar. Han är en erfaren danslärare och koreograf och har koreograferat många föreställningar och musikaler för flertal scenen och projekt runt om i Sverige. 

Han har också jobbat med danssport i många år och arrangerat och producerat mycket för tävlingsdansgolvet. Senast var han även Förbundskapten för Svenska Landslaget i Hiphop.
Idag är han en flitigt engagerad dansdomare, både i Sverige och internationellt och även leder workshops både inom olika dansstilar och mental träning för dansare. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Musikaldans för vuxna och seniorer och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra!Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö, kultur och konst men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Highlights