Visa kurser.se som: Mobil

Ekonomi i ideell förening - digital endagskurs

Studiefrämjandet Stockholms län
Kursinformation
Distans
1 tillfälle
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Grundkurs för kassörer, revisorer och förtroendevalda i ideell förening.

Vi går igenom regler, lagar, förordningar och ansvar som följer med att hantera ekonomin i en ideell förening. Vi belyser bokföringsreglerna som gäller för alla föreningar från 1 januari 2011. Vi täcker även in bokföringens organisation, balans- och resultaträkning. Kursen består till stor del av föreläsning, och det finns tid att ställa frågor. Vi träffas i ett digitalt mötesrum i Zoom, så att du kan delta tryggt och säkert hemifrån.

Kursledare är föreningsexperten Sven Knutson som har många års erfarenhet som förtroendevald inom ideella föreningar, och som föreläsare och utbildare. Sven har också flera uppdrag av kommuner när det gäller föreningsfrågor.

Lördag 17 april 2021 klockan 9.00–15.00. Vi tar korta pauser varje timme och en längre lunchrast mellan kl. 12 och 13.

Så här deltar du digitalt:

Kursen genomförs via den digitala plattformen Zoom, som är enkel att använda och koppla upp sig till. För att delta behöver du en dator eller surfplatta med internetuppkoppling, mikrofon och kamera.

Du kopplar upp dig från inbjudningslänken som du får efter anmälan. Vi öppnar upp det digitala mötesrummet kl. 8.45 så alla kan koppla upp sig i lugn och ro.

Du förväntas under kursen kunna hantera din egen teknik, och använda mikrofon och kamera. Testa tekniken i god tid innan med en vän eller familjemedlem. Ibland kan vi på Studiefrämjandet erbjuda prova-på-tillfällen i Zoom, hör av dig snarast om du har behov av det. Det finns mycket begränsad tid till teknisk support under själva kurstillfället. 

Kursavgift: 1 500 kr. Kostnadsfritt för personer från grupper/föreningar som har ett aktivt samarbete med Studiefrämjandet Stockholms län.

För att få gå kursen gratis, ange i din anmälan vilken förening du tillhör, samt din kontaktperson på Studiefrämjandet. Om du betalar för kursen, ange fakturaadress.

Välkommen med din anmälan!

#distanskursstockholm

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomi i ideell förening - digital endagskurs.

Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län - kurser.se

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Stockholms län!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö och kultur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!

Vi finns i länets alla 26 kommuner. Vårt huvudkontor hittar du vid Odenplan mitt i händelserika Stockholm.I Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N, har vi de flesta av våra kurser. I huset finns danssalar, målarateljéer, flexibla datasalar, ljusa studierum och musiklokaler.Vissa kurser...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholms län

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Stockholms län

Studiefrämjandet Stockholms län

Norrtullsgatan 12 N
102 35 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi i ideell förening - digital endagskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Ekonomi i ideell förening - digital endagskurs, fyll i följande uppgifter: