Kreativt skrivande

Längd
6 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Längd
6 tillfällen
Pris
1 200 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En skrivande person

Vill du skriva – men vet inte hur du ska komma igång? Skriver du redan, men vill låta orden veckla ut sig? Välkommen till en kurs där vi tillsammans hittar skrivgnistan!

Under sex tillfällen får du ägna dig åt kreativt skrivande och utforska ditt eget uttryck i ett prestigelöst rum. På den här kursen får både allvar och lekfullhet ta plats. Genom textexempel och skrivövningar närmar vi oss både poesi och prosa. 
Kursledare: Lina Urtecho Karlsson är utbildad skrivpedagog och skribent. Hon har tidigare arbetat som journalist och kommunikatör. 
Upplägg: Under den här kursen använder vi oss av textexempel och lekfulla skrivövningar för att närma oss poesi och prosa. Inga hemuppgifter kommer att delas ut. Ibland har vi frivilliga uppläsningsrundor. Inga förkunskaper krävs - både erfarna och nybörjare är välkomna.
Material: Papper, penna och/eller laptop.
Kursstart: torsdag 14 september klockan 18.30 i Studiefrämjandets lokaler på Västeråsvägen 90 i Eskilstuna
Anmälan: senast 7 september

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kreativt skrivande och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Sörmland
Västeråsvägen 90
632 23 Eskilstuna

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Sörmland!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är odling, självhushållning, djur och natur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Studiefrämjandet är politiskt, religiöst och fackligt obundet....

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Sörmland

Highlights