Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Jägarexamen Malmö Viltvårdsförening

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge
Kursinformation
Malmö
3 månader
4 250 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Årets julklapp och nyhetslöfte i kombination! 
Jägarskolan i Malmö Viltvårdsförenings regi i samarbete med Studiefrämjandet Malmö. Läs mer om kursen på hemsidan.

Jägarexamen med Malmö Viltvårdsförening

Malmö viltvårdsförenings populära jägarskola, som leder fram till jägarexamen, ger dig den grundliga teoretiska och praktiska utbildning innefattande teorilektioner och skytteträning som krävs för att klara teoriprov och uppskjutningsprov. Utbildningen hålls av föreningens erfarna cirkelledare och skytteinstruktörer. Jägarexamen krävs av den som för första gången ansöker om licens för jaktvapen men även för ansökan om licens av jaktvapen av annan typ än han/hon redan har licens för.

Det finns ingen åldersgräns för att få avlägga prov för jägarexamen. Den som har fyllt 18 år kan efter godkänd jägarexamen ansöka om licens och köpa egna jaktvapen. Läs gärna mer om jägarexamen på Svenska Jägareförbundets sajt om hur man tar jägarexamen

Tider och priser

Kurs för Jägarexamen
Malmö viltvårdsförenings populära jägarskola, som leder fram till jägarexamen, ger dig den grundliga teoretiska och praktiska utbildning innefattande teorilektioner och skytteträning som krävs för att klara teoriprov och uppskjutningsprov. Utbildningen hålls av föreningens erfarna cirkelledare och skytteinstruktörer.  I samarbete med Studiefrämjandet Malmö. 

Pris för kursen: 4 250 kr (kostnad för litteratur, ammunitions- och markeringsavgifter vid träningsskytte samt provavgifter ingår ej)
Litteratur: Nya Jägarskolan, pris 770 kr
Provavgifter, se vidare sidan om provavgifter på Svenska Jägareförbundets sajt.

Kursstart: vecka 2, torsdagen den 9 januari 2020 kl 18.30 - 19.30 på Malmö Viltvårdsförening, Kvarnbygården, Ö Kattarpsvägen, Malmö.

Då är det introduktion för alla kursdeltagare där information av både teoretiska och praktiska lektionerna presenteras. Därefter delas gruppen i två grupper, tisdags-grupp och torsdags-grupp med start tisdagen den 14 januari respektive torsdagen den 16 januari. Kursen håller på till april ut, med undantag för v. 8 (sportlov) och v. 15 (påsklov, veckan innan påsk).

Plats teorilektioner: Kvarnbygården, Malmö.
Plats skytte: Spillepengen, Malmö. För information om inplanerade provtillfällen samt anmälan till prov för uppskjutning, kontakta Malmö Viltvårdsförenings kansli.

Anmälan och info: Hör av dig till kansliet på 040 – 49 49 30

Tryck på den gröna knappen "Läs mer och boka" för mer information.

*En studietimme motsvarar 45 min.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jägarexamen Malmö Viltvårdsförening.

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandets verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur och utgår ifrån folkbildningens idé och pedagogik. Vi erbjuder kurser och föreläsningar i allt från hundkunskap till dans, med lyhördhet för deltagarnas behov och tidigare erfarenhet. Vi gör det...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Ystadsgatan 53 E
214 44 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jägarexamen Malmö Viltvårdsförening!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser