Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Italienska A1 nybörjare senior 65+ - Kristianstad

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge
Kursinformation
Kristianstad
6 tillfällen
750 SEK

Kursbeskrivning

Gör slag i saken och förverkliga dina drömmar om Italien och dess underbara språk!

Det här är en nybörjarkurs i Italienska för dig som är pensionär och som helt eller delvis lämnat yrkeslivet. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du presentera dig, säga några meningar på italienska och klara enkla vardagssituationer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Inga, det här är en kurs för dig som inte har läst italienska tidigare.

Innehåll

För dig som vill lära dig italienska från grunden. I kursen får du öva på italienska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, mm. Vi kommer jobba med ordförråd och enkla meningar, samt detta varvas givetvis med grammatik för att du ska förstå språkets uppbyggnad. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. All information kommer vid första tillfället. Vi kommer att välja läroboken tillsammans, bland de olika bok förslagen. Du kan köpa kursboken via Io Parlo Italiano eller på nätet.

Tid och plats:

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare.

Kursledare

Cristina Boldrini Tisci kommer från Rom och har det italienska språket som sitt modersmål. Hennes kurser kan utföras på traditionellt sätt (med läroböcker och övningar) eller med hjälp av multimediematerial. Cristina anser att det är nödvändigt att väcka deltagarnas intresse för att involvera dem i ämnet och hon gör det på alla möjliga sätt. Att studera italienska bör vara framför allt kul!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italienska A1 nybörjare senior 65+ - Kristianstad.

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandets verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur och utgår ifrån folkbildningens idé och pedagogik. Vi erbjuder kurser och föreläsningar i allt från hundkunskap till dans, med lyhördhet för deltagarnas behov och tidigare erfarenhet. Vi gör det...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Studiefrämjandet Skåne-Blekinge

Ystadsgatan 53 E
214 44 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska A1 nybörjare senior 65+ - Kristianstad!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser