Fortbildning för fisketillsyningspersoner

Längd
2 tillfällen
Pris
600 SEK
Nästa kurstillfälle
Kursen startar vid full grupp se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 tillfällen
Pris
600 SEK
Nästa kurstillfälle
Kursen startar vid full grupp se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Fiskespö

Är du fisketillsyningsperson och bor i Jämtland eller Västernorrland? Ta då chansen att gå vår fortbildning för att lära dig om den nya föreskrift som Havs- och vattenmyndigheten beslutat om. Fortbildningen måste genomföras före sista juni 2022.

Havs och Vattenmyndigheten beslutade under våren 2018 om en ny föreskrift för fisketillsynspersoner. Den nya förskriften innebär bland annat förändringar av förordnandet.

Enligt de nya föreskrifterna ges den sökande, som redan har en grundutbildning, ett förordnande på 6 år i stället för som tidigare 3 år. En förutsättning för detta är att man genomgått fortbildningen före 2022-06-31. Efter 6 år krävs sedan en fortbildning för att den sökande skall erhålla ett nytt förordnande på 6 år och detta upprepas därefter vart 6:e år.

För att klara en övergångsperiod till de nya bestämmelserna erbjuder Studiefrämjandet tillsammans med Länsstyrelsen, fortbildningen som en distanskurs.

Har du gått en grundutbildning tidigare och har kvar ditt utbildningsbevis kan du tillsammans med ditt nya utbildningsbevis från fortutbildningen söka ett nytt förordnade.

Denna kurs kommer att genomföras på distans över videolänk. Enklare utbildning före kursstart ingår. Om du känner dig osäker på teknik/datorkunskap så går det bra för er att sitta en eller två tillsammans. Observera att detta gäller enbart fisketillsyn i Jämtland och Västernorrland.

För frågor kontakta:

Evelina Åslund Bäck, 076-787 57 67

Erik Nordenmark, 070-882 79 61

Välkommen med din anmälan!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kursen startar vid full grupp

  • Kurs
  • distans
  • Svenska

Målgrupp

Fisketillsyningspersoner i Jämtland och Västernorrland

Kostnader

600 kronor

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fortbildning för fisketillsyningspersoner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Mitt
Storgatan 34
831 30 Östersund

Studiefrämjandet Mitt

Vi är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Varje år samlas 240 000 deltagare i våra studiecirklar och kurser. Studiefrämjandet Mitt har kontor i Dalarnas län, Gävleborgs län, Jämtlands län och Västernorrlands...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Mitt

Highlights