Visa kurser.se som: Mobil

STF Tillsammans Göteborg killar

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst
Kursinformation
Göteborg
4 tillfällen

Kursbeskrivning

Vi tror på möten och upptäckarglädje som ett sätt att föra människor närmare varandra. Med fokus på natur, kultur och integration arrangerar vi aktiviteter, diskussionsgrupper och lokala helgläger för ungdomar i åldern 16-20 år. I STF Tillsammans möts nyfikna killar som vill upptäcka och utforska tillsammans.

Vi har olika etniska, kulturella och sociala bakgrunder och vi använder våra erfarenheter för att lära oss mer om oss själva och andra. Vi möter nya vänner och lär känna andra kulturer. Genom lokala aktiviteter och läger upptäcker vi nya platser och lär känna Sverige

Identifierar du dig som kille, är mellan 16 och 20 år och längtar efter att få upptäcka Sverige genom kultur- och naturupplevelser tillsammans med andra? Titta hit!
Genom Svenska Turistföreningen kan du ansöka om att bli en del av en grupp som under året kommer ta sig an olika aktiviteter samt ett helgläger i Göteborg med omnejd. Gruppen kommer bestå av maximalt 20 deltagare och leds av Svenska Turistföreningens ledare.

Vi hyr in oss på ett STF Vandrarhem i närheten och har  aktiviteter för att lära känna varandra, friluftsaktiviteter mm.

Information:

  • Ansökan är öppen tills gruppen är full, så anmäl dig så snart som möjligt. Gruppen kommer bestå av maximalt 20 deltagare.
  • Det blir ungefär fyra aktivitetsträffar under sommar och höst varav ett helgläger.
  • Ledare är alltid med på träffarna.
  • Alla aktiviteter är gratis, ingen utrustning eller förkunskap behövs. Det enda kravet är medlemskap i Svenska Turistföreningen
  • Ansökan är inte bindande, skicka in din intresseanmälan idag!

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. 

Psst. Är du över 20 år men tycker att det här låter spännande, ansök om att bli ledare!

Välkommen med din ansökan, och hör gärna av dig med frågor och funderingar!

Arrangemanget sker i samverkan med Studiefrämjandet.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om STF Tillsammans Göteborg killar.

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet i Göteborgsregionen!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera STF Tillsammans Göteborg killar!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner