Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 12 tillfällen
Pris: 1 000 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Sjung till Kentlåtar på en kurs i körsång

Nu startar vi Kentkören – en popkör som bara sjunger Kentlåtar. Intresset för Kentkören är hur stort som helst efter starten i Stockholm hösten 2017. Med en stor låtskatt och extremt många hängivna fans känns det viktigt att få till någon sorts återuppståndelse efter Kents "dödsbesked". Studiefrämjandet vill göra något för alla de röster som sjungit med i konserter genom åren så nu bjuder vi in till gemensamma ceremonier.

Kören är en gehörsbaserad popkör som bara sjunger Kentlåtar. Alla som någonsin lyssnat på Kent eller berörts av musiken gör sig själv en stor tjänst att delta i vår kör. Och det bästa av allt? Kursen är på grundläggande nivå. Du behöver inga förkunskaper, bara tycka det är roligt att sjunga och gilla Kent. Vi går igenom enkel röstteknik, hur det funkar med stämmor och hur man sjunger poplåtar på gehör. Kursen är på 12 tillfällen.

Körledare Alice Jurström, musiklärare och körledare med erfarenhet av att leda stora körer. Vi träffas en gång i veckan på Kulturhuset Falken. Varmt välkommen att föra låtskatten vidare!

Kostnader

1 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kentkören.

Studiefrämjandet i Göteborg

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet i Göteborgsregionen!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet i Göteborg

Studiefrämjandet i Göteborg

Falkgatan 7
416 67 GÖTEBORG

Intresseanmälan

För att få mer information om Kentkören, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kentkören!

Arrangörsrecensioner
          (4,6)
Baseras på 3 recensioner
Läs recensioner