Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Göteborg
25 timmar
löpande starter
3 995 SEK

Kursbeskrivning

Jägarexamen teori - intensivkurs

Varför välja Studiefrämjandets jägarskola i samarbete med Ulkeröds Gård? Vi har ett nära samarbete med vår medlemsorganisation Svenska Jägarförbundet och har jobbat med Jägarskolan intensivkurs i drygt 10 år. Vi erbjuder dynamiska ledare med lång erfarenhet inom jakt och utbildning. Detta är alternativet för dig som har svårt att gå en traditionell veckokurs och känner att du kan studera självständigt inför utbildningen. Utbildningen är på ca 25 studietimmar och är förlagd till Johanneberg i Göteborg. Kursen är fredag eftermiddag, heldag lördag till söndag, samt lördagen därpå.

Fyra veckor innan kursstart får deltagarna hämta ut sitt material, med anvisningar om självstudierna, som sker fram till kursstart. I kursen ingår även ett studiebesök på Jaktia i Kållered där deltagarna får möjligheten att bekanta sig med de olika vapentyper som beskrivs i materialet.

Den teoretiska delen tar bl.a. upp jaktetik, säkerhet, lagen och vapen. Vi fokuserar också på djurarter och jaktformer. Stor vikt läggs på att förbereda deltagarna på det teoretiska provet. Räkna med att lägga tid på självstudier mellan lektionerna.

Deltagarna erbjuds även att slutföra sin jägarexamen med dom praktiska momenten på Ulkeröds Gård i Hedekas, som en fortsättningskurs under våren. Alternativt kontakt med lokala aktörer.

Kostnad för studiematerial 750kr tillkommer. Materialet hämtas efter efter överenskommelse på Borrsvängsgatan 2. Kostnad för teoretiskt prov 250kr tillkommer.

Kostnader

3995kr

Kostnad för studiematerial 750kr tillkommer. Materialet hämtas efter efter överenskommelse på Borrsvängsgatan 2. Kostnad för teoretiskt prov 250kr tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jägarexamen intensiv teori.

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet i Göteborgsregionen!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Jägarexamen intensiv teori!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner