Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 12 tillfällen
Pris: 1 000 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Körsång för dig som älskar att sjunga med i Håkan-låtar

Känn ingen sorg - nu startar vi Håkankören för alla er som har ljuva minnen från allsång på Ullevi! Kom och sjung älskade Håkan-låtar tillsammans med andra fans!

Nu drar vi igång Håkankören - för dig som älskar att sjunga med i Håkan Hellströms texter! Med sin stora och älskade låtskatt har hans lyckats förena så många människor -  i synnerhet göteborgare - i kärleken till sin musik. Tillsammans med körledare Alice Jurström sjunger vi Håkan-låtar arrade för kör, och vi gör det tillsammans för fulla halsar i en jättekör! För alla er som lever länge på minnena från Ullevi - kom och återskapa dessa ljuva sommarkvällar även under hösten på kulturhuset Falken!

Kören är en gehörsbaserad popkör som bara sjunger Håkanlåtar. Alla som någonsin lyssnat på Håkan Hellström eller berörts av musiken gör sig själv en stor tjänst att delta i vår kör. Och det bästa av allt? Kursen är på grundläggande nivå. Du behöver inga förkunskaper, bara tycka det är roligt att sjunga och gilla Håkan. Vi går igenom enkel röstteknik, hur det funkar med stämmor och hur man sjunger poplåtar på gehör. Kursen är på 12 tillfällen.

Kostnader

1 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Håkankören.

Studiefrämjandet i Göteborg

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet i Göteborgsregionen!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet i Göteborg

Studiefrämjandet i Göteborg

Falkgatan 7
416 67 GÖTEBORG

Intresseanmälan

För att få mer information om Håkankören, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Håkankören!

Arrangörsrecensioner
          (4,6)
Baseras på 3 recensioner
Läs recensioner