Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Göteborg
12 tillfällen
1 100 SEK

Kursbeskrivning

Välkommen till vår körsuccé Håkan-kören 2.0!

Nu drar vi igång Håkankören 2.0 - för dig som älskar att sjunga med i Håkan Hellströms texter! Med sin stora och älskade låtskatt har hans lyckats förena så många människor -  i synnerhet göteborgare - i kärleken till sin musik. Tillsammans med körledare sjunger vi Håkan-låtar arrade för kör, och vi gör det tillsammans för fulla halsar i en jättekör! För alla er som lever länge på minnena från Ullevi - kom och återskapa dessa ljuva sommarkvällar även under hösten på kulturhuset Falken!

Kören är en gehörsbaserad popkör som bara sjunger Håkanlåtar. Alla som någonsin lyssnat på Håkan Hellström eller berörts av musiken gör sig själv en stor tjänst att delta i vår kör. Och det bästa av allt? Kursen är på grundläggande nivå. Du behöver inga förkunskaper, bara tycka det är roligt att sjunga och gilla Håkan. Vi går igenom enkel röstteknik, hur det funkar med stämmor och hur man sjunger poplåtar på gehör. Kursen är på 12 tillfällen.

Detta är en kör för alla er som inte fick plats i höstens kör och vi börjar från början. Du behöver alltså aldrig ha sjungit i kör tidigare.

Körledare är Tobias Ljungman, musiker samt Lotta Lindgren körledare. I priset ingår ävenunder terminen abonnemang på appen We are voice.

OBS! Denna kör håller till i en lokal dit man måste ta sig upp via en trappa. För en helt tillgänglighetsanpassad lokal, kontakta oss för plats i måndagskören!

Målgrupp

Denna kör är för nybörjare och hålls på onsdagar.

Kostnader

1100kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Håkankören 2.0.

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet kurser i Göteborg

Välkommen till våren på Studiefrämjandet i Göteborgsregionen!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt...


Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Kontaktuppgifter till Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Studiefrämjandet Västra Götaland Sydväst

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Håkankören 2.0!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner