Tyska för nybörjare - Online (i grupp)

Stretcha språket AB
Kursinformation
Distans
10 tillfällen
1 300 SEK
Kommande starter
Distans
2023-02-27 19:00  
1 300 SEK
2023-03-04 10:30  
1 300 SEK
Tyska

Kursbeskrivning

Passa på att lära dig tyska tillsammans med andra - helt online hos Stretcha Språket AB ! Perfekt både för dig som känner att du äntligen vill lära dig tyska eller för dig som redan har en del grundläggande kunskaper i tyska språket, men vill lära dig mer. Kursen är på nybörjarnivå (A1-A2). 

Onlinekursen omfattar totalt 10 lektioner (en lektion motsvarar 45 min) fördelat på 5 tillfällen á 90 minuter. I samband med intressanmälan erbjuds du ett gratis första onlinemöte inför kursstart. Kursstart kommer sedan att ske när gruppen består av minst 5 personer (max 8 personer).  Kursen ges online via Google meet och under kursen kommer du bland annat att få träna på följande:

  • Användbara ord och fraser.

  • Uttal och intonation

  • Grammatik

  • Hörförståelse

  • Läsa och skriva texter och meddelanden.

  • Lite om tysk kultur och traditioner

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du behöver inte ha några tidigare förkunskaper. Kursen är på nybörjarnivå steg A1-A2. Vi hjälper dig att få grundläggande kunskaper i språket. Är ditt mål en vandrings/cykel resa i Schweiz ? Skidsemester i Alperna med restaurangbesök? Eller kanske en weekendresa till Berlin?  Vi hjälper dig!

Kostnader

Pris 1300:- /person 

Kursledare

Mathilda som är kursledare för kursen är legitimerad ämneslärare i tyska. Hon har fyra års erfarenhet av att undervisa i moderna språk tyska i grundskolans senare år. Hon har även deltagit i fortbildningskurs vid Goethe Institut i Tyskland. I hennes undervisning kommer du möta variation på övningar och metoder där du motiveras att våga prata och använda dig av dina nya språkkunskaper.

Intresseanmälan

Intresserad av Tyska för nybörjare - Online (i grupp) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Stretcha språket AB

Välkommen till oss på Stretcha Språket AB!

Stretcha språket tillhandahåller kvalitativ språkundervisning online. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner i spanska, tyska, engelska och svenska samt även läxhjälp. Vi är ett litet företag men med stor kompetens inom våra respektive språkområden. Våra kursledare är legitimerade lärare med sammanlagt över...


Läs mer och visa alla kurser med Stretcha språket AB

Kontaktuppgifter till Stretcha språket AB

Stretcha språket AB

Violgatan 5
69271 Kumla

Tel: 073 045 10 25

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska för nybörjare - Online (i grupp)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Tyska för nybörjare - Online (i grupp), fyll i följande uppgifter: