Spanska gruppkurs ONLINE, nivå B1-B2

Stretcha språket AB
Kursinformation
Distans
10 tillfällen
1 300 SEK Momsfri
Spanska

Kursbeskrivning

Passa på att lära dig mer spanska tillsammans med andra - helt online hos Stretcha Språket AB! Perfekt både för dig som känner att du vill förbättra dina kunskaper i spanska eller för dig som redan har en del grundläggande kunskaper i spanska, men vill lära dig mer. Kursen fokuserar på muntligkonversation. En kurs för dig som vill förbättra dina kunskaper i spanska och fokusera på konversation, interaktion och flyt i språket. På denna kurs krävs vissa grundläggande förkunskaper i spanska.

Onlinekursen omfattar totalt 10 lektioner (en lektion motsvarar 45 min) fördelat på 5 tillfällen á 90 minuter. I samband med intressanmälan erbjuds du ett gratis första onlinemöte inför kursstart. Kursstart kommer sedan att ske när gruppen består av minst 5 personer (max 8 personer).  Kursen ges online via Google meet och under kursen kommer du bland annat att få träna på följande:

  • Användbara ord och fraser.

  • Uttal och intonation

  • Grammatik

  • Hörförståelse

  • Läsa och skriva texter och meddelanden.

  • Lite om spansk kultur och traditioner

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du behöver ha tidigare förkunskaper i spanska. Kursen är på fortsättningsnivå, Fokus är framförallt att komma igång med att att tala spanska och att utveckla dina tidigare kunskaper. 

Kostnader

1300:- / person för 10 tillfällen á 45 minuter

Kursledare

Jag heter Elsa Ramos och jag kommer från Spanien. Spanska är mitt modersmål. Jag har tidigare jobbat med teater och fritidsaktiviteter för barn. De senaste två åren har jag arbetat i skolans värld.  Jag pluggar för att bli legitimerad lärare i spanska.

Jag kommer att vara din kursledare i spanska kurs online. 

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska gruppkurs ONLINE, nivå B1-B2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Stretcha språket AB

Välkommen till oss på Stretcha Språket AB!

Stretcha språket tillhandahåller kvalitativ språkundervisning online. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner i spanska, tyska, engelska och svenska samt även läxhjälp. Vi är ett litet företag men med stor kompetens inom våra respektive språkområden. Våra kursledare är legitimerade lärare med sammanlagt över...


Läs mer och visa alla kurser med Stretcha språket AB

Kontaktuppgifter till Stretcha språket AB

Stretcha språket AB

Violgatan 5
69271 Kumla

Tel: 073 045 10 25

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska gruppkurs ONLINE, nivå B1-B2!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska gruppkurs ONLINE, nivå B1-B2, fyll i följande uppgifter: