Spanska gruppkurs, nybörjare - ONLINE

Stretcha språket AB
Kursinformation
Distans
10 tillfällen
1 300 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning

Passa på att lära dig spanska tillsammans med andra - helt online hos Stretcha Språket AB! Perfekt både för dig som känner att du äntligen vill lära dig spanska eller för dig som redan har en del grundläggande kunskaper i spanska, men vill lära dig mer. Kursen är på nybörjarnivå (A1-A2). 

Onlinekursen omfattar totalt 10 lektioner (en lektion motsvarar 45 min) fördelat på 5 tillfällen á 90 minuter. I samband med intresseanmälan erbjuds du ett gratis första online möte inför kursstart. Kursstart kommer sedan att ske när gruppen består av minst 5 personer (max 8 personer).  Kursen ges online via Google meet och under kursen kommer du bland annat att få träna på följande:

  • Användbara ord och fraser.

  • Uttal och intonation

  • Grammatik

  • Hörförståelse

  • Läsa och skriva texter och meddelanden.

  • Lite om spansk kultur och traditioner

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Du behöver inte ha några tidigare förkunskaper. Kursen är på nybörjarnivå steg A1-A2. Vi hjälper dig att få grundläggande kunskaper i språket. Fokus är framförallt att komma igång med att att tala spanska.

Kostnader

Pris: 1300:- / person

Kursledare

Jag heter Jenny Karlsson och är delägare i Stretcha Språket AB. Jag har utbildning inom engelska, historia och spanska och har arbetat i skolan de senaste 13 åren. Jag kommer att vara din kursledare i denna spanskakurs. 

Vad gillar jag?

På min fritid älskar jag att resa och uppleva nya kulturer, språk och träffa nya människor. Jag är en väldigt aktiv person som gillar att testa på nya aktiviteter. Jag har testat allt från Motocross till orientering. När jag lär mig nya saker mår jag som bäst. Att möta personer som vill lära sig ett nytt språk ger mig mycket energi.

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska gruppkurs, nybörjare - ONLINE och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Stretcha språket AB

Välkommen till oss på Stretcha Språket AB!

Stretcha språket tillhandahåller kvalitativ språkundervisning online. Vi erbjuder lärarledda privatlektioner i spanska, tyska, engelska och svenska samt även läxhjälp. Vi är ett litet företag men med stor kompetens inom våra respektive språkområden. Våra kursledare är legitimerade lärare med sammanlagt över...


Läs mer och visa alla kurser med Stretcha språket AB

Kontaktuppgifter till Stretcha språket AB

Stretcha språket AB

Violgatan 5
69271 Kumla

Tel: 073 045 10 25

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska gruppkurs, nybörjare - ONLINE!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Spanska gruppkurs, nybörjare - ONLINE, fyll i följande uppgifter: