Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Personlig utveckling

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Maria K
Jag kan varmt rekommendera Maria! Trots att programmet gick djupt, kändes det lättsamt och jag kände mig väldigt trygg i Marias händer!
Christina S
Maria ger både lugn och energi på samma gång!
Catrin L
Jag har verkligen börjat fundera på vad som egentligen är viktigt i livet. Vad och vem som ger glädje och vad som behöver tas bort för att leva mitt liv och inte bara följa någon annans.
Karin L
En nästan ”lyxig” känsla att få unna sig att tänka på ”bara mig”; och både hur jag kan ta tillvara på möjligheter framåt, och bevara lugnet i nuet, med hjälp av verktygen jag fått under coachningen. Ett härlig lugn infinner sig när man pratar med Maria, som gör att man snabbt blir bekväm, trots att frågeställningarna inte alltid är så lätta. "
Johan S
Samtalen med Maria har verkligen förändrat så mycket i mitt liv!
Anna Nyqvist
Jag rekommenderar denna kurs till alla som vill komma ur sina vanliga gängor och vill utvecklas vidare. Med en varm hand och trygg ledning tar Maria dig genom olika övningar anpassade för just dig där du är just nu. Pusselbitarna faller på plats och när man fått syn på varför man gör som man gör eller känner som man känner är det så mycket lätta...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.