Diplomerad coachutbildning på distans 2 dagar

Längd
2 dagar
Pris
6 188 SEK
Längd
2 dagar
Pris
6 188 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Diplomerad coachutbildning på distans 2 dagar

DIPLOMERAD COACHUTBILDNING INTENSIV två DAGAR på distans

Intensiv två dagars diplomerad coachutbildning är en ICF (International Coaching Federation) ackrediterad 16 timmars utbildning. Den riktar sig till dig som vill lära sig det coachande förhållningssättet samt kraftfulla coachingverktyg. Detta kan höja din personliga och yrkesmässiga kompetens.

DISTANSUTBILDNING GENOM VIDEOKONFERENS

Strandska erbjuder under Corona epedimin denna lärarledda, kraftfulla utbildning via distans genom marknadens bästa distansverktyg som heter Zoom. 30 minuter innan utbildningsstart får du en länk som du klickar på och vips så är du inne i utbildningsrummet. Alla deltagare kommer att få möjlighet att föra dialog mellan sig och få stöd i självinsikt av utbildaren. Teorin presenteras m h a powerpoint och videoklipp.

MÖJLIGHETER MED COACHING

Coaching innebär att vi kan frigöra en individs fulla potential för att kunna nå de mål och det liv som personen önskar. Coaching ökar möjligheten att se sammanhang och ger nya perspektiv samt stimulerar ett positivt tänkande. En professionell coach arbetar med individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svar på sina utmaningar inom sig. Coachens kraftfulla verktyg så som medvetandeväckande frågor, aktivt lyssnande och förmågan att hålla i coaching processen till uppsatta mål stödjer individer i deras utveckling. När människor börjar se klart sina egna styrkor, får kontakt med sina reaktioner, ser sammanhang i sina invanda mönster då får de möjlighet att överkomma större utmaningar i sina liv. Coachen kan vara en ovärderlig hjälp till  att hitta stegen mot önskad förändring!  Som en skicklig coach kan du hjälpa och stärka människor att tro på sig själva, frigöra deras inre potential, utveckla organisationer och kanske till och med hela samhället! Vill du vara en av dem?

STRANDSKA Utvecklingshusets FILOSOFI

Vi på Strandska drivs av att utveckla oss själva och våra utbildningar! Vi inspirerar människor på ett kraftfullt sätt att både ändra sitt mindset till det mer positiva – och väcka det inre ledarskapet. Strandska grundades 2003 och har fram till idag utbildat över 4000 personer över hela världen. Genom att ge människor möjlighet att upptäcka sitt livs resa, bli mer självmedvetna och självsäkra i sin yrkesroll, hjälper vi dem att ta sig an allt mer komplexa utmaningar som vi möter i vårt moderna, ständigt föränderliga, samhälle. Vi tror att det finns en obegränsad potential i varje människa som bara väntar på att komma till liv, bli sedd och utvecklas! 

Strandska Coachingmodellen ® bygger på en optimistisk människosyn och bred förståelse för hur människan fungerar. Modellen guidar hela utbildningen och vi erbjuder även en egen certifiering. Under utbildningen kommer du att få praktiska verktyg och coachingfärdigheter som möter människans kreativa tankeprocesser. Det krävs inga särskilda förkunskaper för att gå coachutbildningen som bygger på ICF’s 8 kärnkompetenser.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Ledare

HR personal

Medarbetare

Coacher

Terapeuter och psykologer

Du som vill hjälpa andra att nå sina mål

Du som vill satsa på din egen personliga utveckling

Kostnader

4950 kr exkl. moms

Kursledare

Thomas Andersson
VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583


Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Diplomerad coachutbildning på distans 2 dagar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Strandska Utvecklingshuset AB
Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg


Förändra ditt företag med Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska Utvecklingshuset AB erbjuder coaching och hjälper dig att hitta lösningar och metoder som ska medföra genombrott och transformation för dig som kund. Genombrott betyder olika för alla, men det innebär alltid en kvalitativ och långsiktig förändring i rätt riktning. ...

Läs mer och visa alla kurser med Strandska Utvecklingshuset AB

Highlights