Mönsterkonstruktion Dam - Grundkurs, Helg

Längd
12 tillfällen
Pris
10 900 SEK
Längd
12 tillfällen
Pris
10 900 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lektion i manuell mönsterkonstruktion

Drömmer du om att kunna göra egna mönster att sy efter? Då är detta den perfekta kursen för dig att börja med.

Om kursen

Du får en bra, bred och gedigen grund i manuell mönsterkonstruktion för damkläder.

Upplägg

Du lär dig rita/konstruera manuella mönster helt från grunden i olika konfektionsstorlekar. Under kursens gång konstruerar vi mönster till olika modeller av kjol, blus, klänning och byxa.

Lärare ritar i fullskala 1:1 på tavlan och du ritar i skala 1:4 vid ditt arbetsbord och skapar på så sätt ditt eget värdefulla kompendium med ritningar av olika modeller och plagg. Kursen är pedagogiskt uppbyggd på så sätt att vi börjar med det lättaste vilket är en grundkjol och arbetar oss framåt till mer avancerade modeller och moment. När du gått klart kursen kan du blicka tillbaka i ditt kompendium för att hitta inspiriation och för att med lätthet göra dina egna mönster att sy efter.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, kursen riktar sig till nybörjare.

Kursledare

Clara Lindahl Hall.

Kursmaterial

Allt kursmaterial ingår.

Övrig information

Kursen går varannan lördag kl. 09.30 - 16.00, är 60 timmar lång och fördelad på 12 tillfällen. Följande datum är inplanerade; 11 och 25 november, 12 december 2023, 13 och 27 januari, 10 och 24 februari, 9 och 23 mars, 6 och 20 april samt 4 maj 2024. Kursen finns även att välja som kvällskurs. Kursen är förberedande till Mönsterkonstruktion Herr - Grund.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mönsterkonstruktion Dam - Grundkurs, Helg och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Stockholms Tillskärarakademi
Hagagatan 23 A
113 47 Stockholm

Stockholms Tillskärarakademi tillhör en av de främsta skolorna i landet inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Vi drivs av glädjen att utveckla, bevara och lära ut hantverksskickligheten, designen, sömnaden och konstruktionen till våra elever. Våra design-, mönsterkonstruktions- och sömnadskurser riktar...

Läs mer och visa alla kurser med Stockholms Tillskärarakademi

Highlights