Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Stockholms Barnidrottsförening

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 37 recensioner.

Ulrika
Bra tränare och bra organiserat!
Leif Svensson
Utmanande med respekt för den mindre modige.
Karin Hjalmers
Fantastisk kurs. Mark och Ludo är otroligt duktiga och engagerade ledare och är väldigt bra med barnen. Båda barnens absoluta favoritaktivitet
Siri Hansén
Bra, min dotter tyckte det var kul.
Ida
Väldigt kul, spännande att träffa nya vänner, bra ledare, roligt att testa på olika dansstilar och andra idrotter. Välorganiserat.
Jennie
Ellie 7 år var väldigt glad och tyckte det var jätte roligt. Mamma idrottslärare var väldigt imponerad av allting runt omkring, lappar, schema, mail, upprop, samling, gemensam uppvärmning etc etc. Grymt. Mycket bra upplägg med att blanda med en annan grupp vid de olika aktiviteterna för att få lite mer ombyte i gruppen. Bra aktiviteter, bra le...
Visa hela
Emma Riberdal
Mycket bra organiserat och strukturerat!!
Oliver D
Lägret var bra men för lite mat. Jag blev inte mätt :-(.
Pontus Molin
Våra två söner (12 och 11) gick på allmänt läger i en vecka och hade jättekul. De är båda ganska sportintresserade och aktiva så vi blev glada att de hade så kul på ett allmänt läger. Bra blandning av sporter, lekar och andra moment. En del aktivititeter de aldrig prövat på vilket var extra kul för dem. Ledarna uppskattades och maten var OK. Kan...
Visa hela
Helena
Väldigt bra arrangerat och tydlig information till oss föräldrar vad som gällde under veckan. Glada och engagerade ledare, många nya roliga aktiviteter och bra mat enligt sonen. Vi kommer igen nästa år!
Selma
Bra ledare, kul och lärorikt innehåll, god mat och välordnat.
Håkan
Sonen hade en fantastisk vecka och längtar redan till nästa år!
M
Bra danslärare - dansgrupp B Engagerad å positiv Hoppas ni har danskurser på helger i höst!
Helena
Vår trettonåring var mycket nöjd med veckan, trots att han var en av de äldsta. Han gick på parkour, men tyckte att det var kul med blandningen av olika idrotter och att få prova nya sporter, som amerikansk fotboll. Han blev till och med intresserad av att sommarjobba med detta när han har åldern inne.
Ulrika
CW
Bra uppstyrd vecka där barnen fick prova på mååånga roliga och delvis nya aktiviteter. Bra arrangemang och tydlig info på mail till oss föräldrar! Hade önskat lite fler vuxna bland ledarna. Både gruppansvariga och hjälptränarna var väldigt unga. Barnen behöver fångas upp och styras bättre. Inte ok att när man provar en ny aktivitet så får fle...
Visa hela
Ragna
MIn dotter berättar hon fick många nya kompisar och det var jättekul. Det var också kul att lära mig dansa och få höra ny musik säger hon! Hon hade gärna velat börjat lite senare på dagen då hon gillar sovmorgnar.
Anna
För andra året i rad deltog min nu 11 åriga son på Parjourlägret och detta år var glädjen över lägret lika stor som förra året. Fantastiskt härliga ledare, kul upptåg, mycket bus och glada miner. Han längtar redan till nästa år.
Isabell
Superkul dansläger! Kan vsrmt rekommenderas.
m och o
Vi som gick är 10 och 12 år. Vi gick allmän, det var roligt och man fick prova många olika sporter: fäktning, basket, tennis, amerikansk fotboll, femkamp mm. Lunchmaten var god alla dagar utom en. Man fick äta hur mycket man ville. Vår ledare var på rätt dåligt humör, hon hade varit ledare i tre veckor och vi var sista gruppen. Hjälpledaren var ...
Visa hela
kettil
Min 6åring var på parkourfokuserat dagläger veckan innan midsommar. Han var supernöjd och allt flöt på bra ur ett föräldrarperspektiv. Det hette parkour men de testade på en massa andra grejer också, vilket jag gillar.
Charlie
Mycket uppskattad kurs av min 8 åriga dotter! Skoj att få prova på så många sporter, extra skoj att det inte bara var " de vanliga".
Anna-Lena Hernvall
Jätteroligt upplägg med så många olika aktiviteter och fantastiska ledare!
Hanna
Bra ledare. Bra att testa olika sporter. Verkar ha varit bra mat. De lärde sig massor och blev sugna på att testa mer.
Lovisa
Bäst med kursen var fäktning, vattenballongkrig, handboll. Ledarna var trevliga. Maten var god. Det som var mindre bra var att några av deltagarna inte var så snälla. Mest killar. Högljudda och bråkiga och tog plats. Ledarna sa inte ifrån tillräckligt heller.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.