Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Parkour - Påsklovsläger!

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 6 recensioner.

Karin
(4)
Benjamin har tyckt de varit jätteroligt och han sa att han vill gå på parkour varje dag nu
Felix
(4)
Min son Karl har precis avslutat en veckas parkourläger på Söder. Han tyckte det var så himla kul att vi nu bokat kurs till hösten, trots att han bara för en vecka sen kände att han inte ville fortsätta. Känns jättebra och stort tack till era tränare på lägret!!
Johan
(5)
jag vill tacka för en fantastisk vecka, och vill speciellt tacka tränarna, som tåg extra tid att uppmuntra och utmana min son. Jag vill berätta för tränarna att min son har använt sin parkour kunskap hela sommaren och är jätte stolt, våga mer, och är starkare!
Karin
(4)
Frida var väldigt nöjd med lägret. Det som passar henne bäst är sådana här intensiva träningar, det är bättre än att gå en hel termin. Det enda negativa jag hörde var att hon blev lite ledsen när det var något hon inte klarade av och fick det påpekat för sig, jag tror det främst var av andra barn. Det var lite känsligt för henne. Men hon var jä...
Visa hela
Maria
(5)
Tack för en mycket lyckad lägervecka. Carl ÄLSKAR att träna parkour med er! Han var helt slut i kroppen efter veckan. :) Stort tack till er fina och bra tränare!
Anders
(4)
Love tyckte det var väldigt roligt och när han fick skapa en teckning på temat jullovet i skolan nu vid terminsstart ritade han sig själv på parkourlägret. Jag tror Love är nöjd med allt.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.