Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Stockholm Massage Academy

Snittbetyg: 5

Baseras på 60 recensioner.

Andreas Stenberg
(5)
En otroligt rolig och mycket lärorik helg under väldigt proffsig struktur och ledare, Stefan är grym på att lära ut och verkligen peppar hela tiden. Man känner att man verkligen kan det efter helgen. Fantastiskt!
Yared Ergetie
(5)
5 Stjärnor! lärorikt, över förväntan, annorlunda, inspirerande, värt varenda krona!
Aras Hussein
(5)
Rolig & lärorik utbildning!
Nina Kjellberg
(5)
Kan varmt rekommendera denna utbildning! Intensivt och väldigt tydligt och bra!
Sandra Thabet Hellberg
(5)
Finns absolut inget negativt att säga! Fantastiskt upplägg av kursen! Intensivt och väldigt roligt och lärorikt
Mathias Alvebring
(5)
Stefan var en otroligt bra och pedagogisk lärare med mycket humor. Utbildningen under 2 dagar var intensiv och väldigt lärorik. Bra teori samt bra praktik. Själv kommer jag starta egen verksamhet efter jag fått mitt diplom!
Frk Martinsson
(5)
En fantastiskt bra utbildning! Stefan har en otrolig energi som smittar av sig och har en peppande positiv attityd! Det spelar ingen roll om du masserat förut eller har någon medicinsk utbildning. Du får lära dig det du behöver och vad som är lämpligt och inte! Jag rekommenderar den varmt!
Britt Öberg
(5)
Toppen kurs. Det har gått två veckor sedan jag gick denna superbra kurs och jag ångrar inte en sekund. Räkna med ett intensivt och högt tempo. Kursen är upplagt på ett sätt att du är väl förberedd på vad som krävs för att bli en duktig massör. Även många små men värdefulla tips. Läraren är bara helt suverän och bjuder på sig själv och sin erfare...
Visa hela
Janne Gardek
(5)
Super super bra kurs. Är ni i tankarna att bli massör, är detta den enda kursen ni behöver! Stefan är en mästare på att lära ut. Ni kommer gå därifrån med en aha upplevelse.
Patrik Carlsson
(5)
Från första sekund så blev man helt uppslukad av den fantastiske Stefan som håller i kursen!! Vilken inlevelse, vilket tempo och karisma! En fartfylld utbildning där man lär sig mer än jag kunde drömma om på 2 dagar!! Rekommenderas verkligen!! Stort tack till alla grymma kursdeltagare, och lycka till där ute!
Helena E. Källgren
(5)
Väldigt intensiva dagar med extremt pedagogisk och väl upplagd undervisning. Älskar att vi fick öva samma saker massor (på tid om och om igen) så att kunskaperna satte sig i kroppen, och hjärnan, direkt. Jag har svårt att tänka mig en utbildning där man lär sig så mycket på så kort tid. Känner mig redo för att massera hela världen nu. Så kul!
Rebecka A Sand
(5)
Haft en intensiv men helt fantastisk helg med massor av ny kunskap o erfarenheter. Stefan är en super härlig o rolig person som brinner för sitt yrke o sin uppgift som kursledare. Kan varmt rekommendera denna utbildning för dig som vill lära dig massage. Proffsigt, intensivt o roligt! Vi ses på fortsättningskursen!
Denise Norström
(5)
Vi har precis slutfört vår 2 dagars utbildning med massage-gurun Stefan, och jag kan bara säga WOW. Vilken energi, vilken glädje inför yrket, en gedigen kunskap och sättet att lära ut passar alla. Vi ska utan tvekan gå fortsättningskursen. All all kärlek till Stefan och Stockholm Massage Academy!!
Jenny Kjellgren
(5)
Påväg hem till Värmland efter en 2 dagars intensivkurs i Stockholm, Stockholm massage academy. Alltså wow vilken upplevelse! Jag är såå otroligt glad över att jag gjorde det här och jag har lärt mig såå grymt mkt på dessa "få" timmar som det egentligen är. Men med en ledare som Stefan så kunde de inte blivit annat än helt perfekt. Tusen tusen ta...
Visa hela
Alexandra Elmsäter
(5)
Riktigt proffsig och energisk kursledare. Vill man lära sig att massera gå denna kurs!
Emelie Thyrén
(5)
Effektiv och lärorik kurs! Fantastiskt att skippa massa onödigt prat som annars slösar flera timmar utan att man lär sig något. Här så kommer man in på kroppen direkt. Många repetitioner med olika kopplingar till greppen samt direkt koppling från teori till praktik gjorde att man i princip va redo att köra så fort kursen va klar, vilket jag gjor...
Visa hela
Ayhan Mercil
(5)
En helt fantastisk kurs med en energisk, pedagogisk och rolig lärare så blev det aldrig tråkigt. Tack för en kanonhelg!!
Cazandra Björck
(5)
Helt otrolig kurs och utbildare! Roligt och intressant!
Josefine Hermansson
(5)
Tusen tack för en helt grym helg! Det har varit intensivt, lärorikt och otroligt kul! Stort tack Stefan för ditt engagemang och din inlevelse! Nu känner jag mig redo att dra igång mina praktiktimmar och ge en fantastisk massage! Till er som funderar, sluta fundera - gå kursen! Ni kommer inte att ångra er!!!
Linda Blixtfeldt
(5)
Intensiva dagar med en oerhört engagerad instruktör. Rekommenderas varmt!
Tobias Hedblom
(5)
Intensiv, pedagogisk och väldigt lärorik!
Sanela Susnica
(5)
Vilken fantastisk intensivkurs! Om du vill jobba som massör rekommenderar jag Stockholm Massage Academy!
Carina Bergsten
(5)
Grymt bra och rolig massageutbildning!
Anette Nerlie
(5)
Fantastisk utbildning!
Lars G Andersson
(5)
Enastående bra massagekurs! Lärde mig väldigt mycket! Rekommenderar.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.