Visa kurser.se som: Mobil
   

Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer

Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer

Stefan Holmström (MFA)  är en professionell operasångare, sångpedagog och Estill Master Trainer (EMT) ursprungligen ifrån Härnösand och utbildad vid musikhögskolorna i Göteborg och Malmö samt på Guildhall School off Music and Drama i London. Han har lång pedagogisk erfarenhet och jobbar med singer/songwriters, klassiska sångare, musikalartister, skådespelare, lärare och Youtube stjärnor med miljontals hits. Alla röster och alla nivåer är välkomna!

Estill röstträning är en vetenskapligt grundad metod som effektivt kan hjälpa dig nå din fulla potential. Fokus ligger på röst-hantverket för att bygga uthållighet, uttryck och självförtroende.

Online sånglektioner: intensiv röstträning helt skräddarsydd efter dina personliga önskemål. 

Lär Dig Sjunga: individuell intensivkurs med 5 online lektioner.

Online workshops: roliga, praktiska djupdykningar i röst, fulla av skratt och aha-upplevelser. Fokus på hantverk, fysiologi och anatomi.

Visa alla kurser med Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer

Kurser

Kurs
Musik
Sång Pris Ort Snittbetyg
Introduktion till Estill Voice Training Från 760 SEK Distans
5,0 (1)
Sjung och tala utan press! Från 600 SEK Distans
Sångkurs - Lär dig sjunga Från 2 750 SEK Distans
Sånglektioner på distans Från 600 SEK Distans
4,5 (2)
Thyroid Tilt: Hemligheten med Sång Från 600 SEK Distans
Språk
Svenska
Speak Like A Swede Från 450 GBP Distans
5,0 (1)

Visa alla

Stefan Holmström Facebook

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer

4 Powis Square
BN1 3HH Brighton

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Florence Wetzel
Den här kursen var precis vad jag behövde. Trots att jag pluggat svenska i många år hade jag fortfarande svårt med uttal. Speak Like a Swede var ett underbart sätt att äntligen kommer igång. Det var upplysande att förstå hur man gör olika ljud, och det var första gången jag förstod på riktigt hur man verkligen kunde "speak like a Swede". Jag gjo...
Visa hela
Åsa
Har deltagit i kursen Introduktion till Estill och därefter flera påbyggnadskurser. Stefan undervisar på ett varmt och pedagogiskt sätt, med lyhördhet och humor. Med utgångspunkt från anatomin blir övningarna logiska, lättbegripliga och användbara. Distansundervisning har varit ett välfungerande format. Rekommenderas varmt!
Lena Jacobsson
Deltog i workshop om mjuka gommen, och fick en suverän upplevelse. Stefan är mycket kunnig, pedagogisk och på samma gång jordnära, trevlig och rolig. Kan varmt rekommendera hans kurser.
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Stefan Holmström, Sångpedagog och Estill Master Trainer och få mer information, fyll i följande uppgifter: