Idrott för barn 2-6 år Kungsholmen

Sporty Tigers, i Stockholm
Längd
8 tillfällen
Pris
1 615 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 tillfällen
Pris
1 615 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Idrott för barn

På Sporty Tigers får ditt barn upptäcka glädjen med idrott på ett lekfullt sätt! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. I kursen ingår fotboll, gymnastik, handboll och friidrott. Tjejer och killar idrottar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap.

Idrottsskola för barn i två åldersgrupper

Sporty Tigers idrottskurser finns i två åldersgrupper; 2–3 år och 4–6 år. I den yngsta gruppen sportar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning med diplom- eller medaljutdelning.

På Sporty Tigers är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom idrott, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan idrotta på Sporty Tigers på flera platser. Vi finns på över 50 platser runt om i Göteborg, Malmö och Stockholm och övriga delar av landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Sporty Tigers klasser finns för följande åldersgrupper:

· Barn 2–3 år tillsammans med förälder

· Barn 4–6 år

Prova på med kvalitetsgaranti

När du bokar en kurs hos oss får du alltid Prova på med kvalitetsgaranti. Med kvalitetsgaranti har du möjligheten att avboka kursen efter första tillfället och få full återbetalning om ni inte är nöjda. Läs om villkoren på vår hemsida.

Kostnader

I kursavgiften ingår:

· 8 veckors kurs

· Maskotbesök

· Sporty Tigers avslutning i salen

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 37

  • Kurs
  • Stockholm

Video

Sporty Tigers
Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka

Idrott för barn

På Sporty Tigers får ditt barn upptäcka glädjen med idrott! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. I kursen ingår fotboll, gymnastik, handboll och friidrott. Alla lektioner hålls inomhus. Tjejer och killar idrottar tillsammans...

Läs mer och visa alla kurser med Sporty Tigers

Highlights