Visa kurser.se som: Mobil

Idrott för barn i Höllviken 2-3 år

Sportlekis
Kursinformation
Höllviken
8 tillfällen
Vecka 38, Söndag 15.15-15.55
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Idrott för barn

På Sportlekis får ditt barn upptäcka glädjen med idrott! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. Varje termin blir det nya sporter, bland annat gymnastik, friidrott och olika typer av bollsporter så som fotboll, handboll, basket och innebandy. Vi brukar också ha en idrottslektion utomhus. Tjejer och killar idrottar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap i vår kurs.

Idrottsskola för barn i två åldersgrupper

Sportlekis idrottskurser finns i två åldersgrupper; 2-3 år och 4-6 år. I den yngsta gruppen sportar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning med diplom- eller medaljutdelning och besök av vår maskot Sportis.På Sportlekis är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom idrott, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan idrotta på Sportlekis på flera platser. Vi finns på många orter runt om i Göteborg, Malmö och Stockholm. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Målgrupp

Sportlekis klasser finns för:

Barn 2-3 år tillsammans med förälder

Barn 4-6 år

Video

Kostnader

Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.

I kursavgiften ingår:

  • Sportlekis boll
  • 8 veckors kurs

Sportlekis

Idrott sport kurs barn

Idrott för barn

På Sportlekis får ditt barn upptäcka glädjen med idrott! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. Varje termin blir det nya sporter, bland annat gymnastik, friidrott och olika typer av bollsporter så som fotboll,...


Läs mer och visa alla kurser med Sportlekis

Kontaktuppgifter till Sportlekis

Sportlekis

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

Tel: 0771 - 444 100
www.sportlekis.se

Recensioner
Bli den första att recensera Idrott för barn i Höllviken 2-3 år!