Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av SpAek Education AB

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 61 recensioner.

Monika
(5)
It was great!I I did a course online, it saved me a lot of time traveling and the teacher was great!
Anamaria
(5)
En givande individuell undervisning strukturerad enligt behov. Mycket engagerad lärare och flexibla tider.
I.A. V
(5)
Jag vill säga att jag är jättenöjd med språkkursen!
Henrik
(4)
En privatundervisning på tu man hand gav väldigt bra effekt. Bristerna som fanns tror jag till allra största delen handlade om mina möjligheter att göra läxan mellan lektionerna, hade jag haft bättre disciplin där så hade jag fått ut ännu mer av undervisningen.
Joakim Östlund
(5)
Väldigt flexibelt, både på plats och tid. Lätt att lägga upp en kurs för ens egna mål. Mycket duktig och trevlig lärare!
Cynthia Lo
(5)
Läraren som tilldelades mig var väldigt tålmodig, kunnig och gjorde lektionerna roliga för mig. Hon tar mycket initiativ att göra lektionerna fyllda med variationer och lärorika. Jag skulle definitivt rekommendera henne till andra.
Carina Härlin
(4)
Det fungerade bättre än jag trodde från början att få språklektioner via Skype. Det har varit roligt och givande, men än har jag bara haft 4 lektioner. Fler behövs, men det går åt rätt håll. Jag har också fått många tips på övningar och andra saker som kan hjälpa mig återerövra min tyska.
Maud Egerbrandt
(4)
Jag tyckte den var bra. Vi fick med oss en massa bra tips att använda i vardagens arbetet.
Sara Attermo
(4)
Den höll vad den lovade :)
Renée Engström
(5)
Underhållande och lärorikt.
Henrik
(5)
Francesca är mycket bra. Hon bygger från grunden och har på ett bra sätt förklarat strukturen.
ND
(5)
Jättebra kurs där jag lärde mig mycket. Jag hade Elena som lärare i ryska utbildningen och jag lärde mig väldigt mycket på kort tid. Jag är jättenöjd med utbildningen!
Marcus
(4)
Mycket bra och tydligt mål för kursen enligt mina öskemål. Robert var mycket flexibel med tider, vilket passade mig väldigt bra.
Stefan
(4)
Bra, trevligt med kurs hemma. Hög intensitet, mycket grammatik troligen välbehövligt för att komma vidare.
Cathryn
(5)
Jag är väldigt nöjd med min utbildning i italienska. Min lärarinna Francesca var väldigt lyhörd, tålmodig och oerhört pedagogisk. Jag lärde mig så mycket under mina 16 dubbellektioner som jag längtar efter att få använda mig av i praktiken på plats i Italien.
Thomas
(4)
Läraren följde den planen vi hade satt upp från början och anpassade nivån perfekt.
Sofie
(5)
Möjligheten att få till lektioner exakt efter mina behov, hemma hos mig och med flexibilitet kring exempelvis undervisningstid var strålande! Jag hade (innan jag kontaktade SpAek) läst betyg från andra kunder och var redan då imponerad över omdömena. Nu i efterhand förstår jag verkligen varför och vill ge mina bästa rekommendationer till både fö...
Visa hela
Marianne Idh
(5)
Mycket bra upplägg på kurs. Bra kommunikation och bemötande under hela kurstillfället. Fantastiskt lärare som följsamt anpassar sig efter eleven kunskaper och behov. Rekommenderas varmt.
Roger
(5)
Bra engangemang och material, jättebra!
Anne Pehrsson
(4)
Elena var en bra lärare och såg vad jag behövde. Kändes bra att hon kunde komma hem till en.
Anne
(5)
En kunnig lärarinna som ser till att kursen är anpassad efter mina behov. Man får en bra grund att stå på, men det som byggs på den grunden beror på vad man vill använda språket till. Behoven kan ju vara vitt skilda, likaså möjligheterna till självstudier och annat. Men när jag säger att kursen anpassas efter individuella behov så menar jag det ...
Visa hela
Birgitte
(5)
Personlig utbildning som både är rolig och motiverande. Bra lärare.
Iosif
(5)
Kursen var jätte bra! Läraren var altid beredd och skicka till oss material. Läraren hjälte oss varje gång vi behövde hjälp och vi hade många frågor. Jag skulle rekommendera det igen.
Kristian
(5)
Kursen skräddarsyddes efter mina behov och önskemål. Kursen genomfördes på ett flexibelt och professionellt sätt.
Danche
(4)
Jätteduktigt och trevlig lärare
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.