Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Soul Yoga Göteborg

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner.

Tove
(5)
Härlig skön avkopplande känsla så fort man kliver in genom dörrarna. Olika yoga-klasser vilket gör att det finns något för alla. Stressnivån går ner så fort man lägger sig på de sköna ullmattorna till avslappnande musik. Duktiga lärare som får en att känna sig välkommen och att man duger som man är hur van eller ovan yoga-utövare man än är. Reko...
Visa hela
Maria Juhlin
(5)
Värme, omtanke och yoga som passar alla, skickliga yogalärare som kan guida dig genom olika pass oavsett förkunskap. Så otroligt livsglad över att få kunna gå hit och prova olika typer av yoga/gång.
Lotta B
(5)
Underbart, mysigt ställe! Lärarna är mycket kunniga, ödmjuka och väldigt engagerade. Det är enormt avslappnande att komma innanför dessa dörrar. Man känner sig dessutom alltid väldigt välkommen! Sat Nam
Kerstin
(5)
Underbart med gående meditation i Slottsskogen!
Lucia
(5)
En underbar lärare med härlig energi som får varje pass att förstå hur viktig Yogan är för mig! Tack för dina peppande och uppmuntrande ord. Underbara deltagare och härliga pass med jätte fin musik som fyller hjärtat med glädje. Jag går därifrån med ett leende på läpparna varje gång och längtar redan till nästa vecka. Tack!!
Anna
(5)
Ingen prestation ångest, inga krav, alla får verkligen vara precis som dom är! Blandade åldrar och mycket duktiga lärare. Jag är så glad att jag hittat hit och önskar att alla som är nyfikna på Kundaliniyoga kunde komma hit! Det är verkligen helt magiskt. Ingen svett lokal som andra gym stället utan så fint ställe. Riktiga ullmattor, super mysig...
Visa hela
Malin
(5)
Underbart ställe! Varmt mottagande och härliga Kundaliniyoga pass. Mycket positiv lärare med ljuvliga mantra sånger!
Agnes S
(4)
Ojojoj, vad mycket folk på denna prova-på! Gamla och unga, mest kvinnor men även några män. Och en kvinna i rullstol! Alla hängde med för läraren var mycket lyhörd. Verkade rutinerad och van. Jag anmälde mig till en kurs och hoppas att det inte kommer fullt lika många till den...
inget
(4)
Det mesta var bra..........men jag frös. Mer och mer under hela kursen. Fick därför ganska ont i kroppen. Tror att jag satt i drag, mellan nya "balkongdörren" och ytterdörren.
Ellen
(5)
Om du vill lära dig den ursprungliga yogans grunder riktigt ordentligt och få en bra start på ditt yogaliv så rekommenderar jag dig att gå denna halvdag! Jag var nyfiken, lite skraj för om det skulle var för svårt, och blev helsåld på en gång!
LISA
(5)
Bara att komma in här var lugnande. Så mysigt! Dämpad belysning, vacker musik - och vanliga människor i alla åldrar! Här kände man sig bekväm fastän man varken var ung eller vig eller hade hippa kläder. Mycket avslappnande miljö. Fantastisk lärare!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.