Visa kurser.se som: Mobil

Kommunikativt ledarskap – Elaine Eksvärd

Snacka Snyggt
Kursinformation
Distans, Göteborg, Stockholm
0,5 dagar
3 995 - 9 875 SEK
Kommande starter
Distans
2021-09-14 09:00  
9 875 SEK
2021-10-29 09:00  
9 875 SEK
2021-12-03 09:00  
9 875 SEK

Kursbeskrivning

Kommunikativt ledarskap med Elaine Eksvärd

Lär dig hantera de kommunikativa utmaningarna en chef/ledare alltid möter, förr eller senare. På en och samma dag kan du behöva leverera besvärlig information till en anställd, för att i nästa stund hålla en inspirerande presentation för teamet.

Har du känslig feedback att ge, folk som berättar saker du redan vet eller utmaningar att få med dig medarbetarna i en presentation? Som ledare behöver du inte bara kunna bemästra svåra samtal, du behöver också kunna skapa en arbetskultur fri från härskartekniker, sexism, rasism och andra jargonger som motverkar ett konstruktivt arbetsklimat. Du lär dig presentationsteknik, konstruktiv och uppbyggande feedback samt modern retorik – kroppsspråk, röst, ordval. Med hjälp av våra verktyg kan du skapa en arbetskultur som bygger på feedback, uppmuntran och laganda. Högt i tak för feedback och lågt i tak för skitsnack. Huvudsyftet med utbildningen är att ge dig som chef eller ledare verktyg för att tackla de kommunikativa utmaningarna du ofta möter. Elaine Eksvärd är själv chef sedan 13 år tillbaka, men också Sveriges mest anlitade retoriker.

Den 23 februari lanserar vi denna kurs som heldag! Nu får du inte bara lära dig kommunikativt ledarskap utan även konsten att leda på distans.

För dig som är ledare och inte bara tycker det är svårt att hålla engagemanget uppe utan dessutom tycker det är utmanande att hålla folk engagerade under ett digitalt möte. Nu har vi goda nyheter! På kursen digitalt ledarskap får du tillsammans med andra chefer får lära er tackla svåra samtal och dessutom de digitala utmaningarna som en ledare tvingats lära sig nu. Skapa digitala möten som medarbetarna ser fram emot, ge mötesramar och digitala regler som folk kan följa för bästa stämning bland medarbetarna. Efter kursen står du rustad med både retoriska formler för vad du ska säga, men också manualer för hur du som ledare gör det bäst digitalt.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Workshopen är för dig som:

  • Är ny som chef eller jobbat som chef länge.
  • Vill ha konstruktiva samtal med dina medarbetare
  • Ha enkla med slagkraftiga formler för att tackla varje kommunikationsutmaning
  • Träffa andra chefer och nätverka/dela tips och tricks i ledarskapet
  • Tror på devisen “learning by doing”
  • Vill kunna övertyga utan att köra över, utan att få med anhängare
  • Vill skapa en arbetsplats folk ser fram emot att komma till.

Kursledare

Elaine Eksvärd vd och grundare av Snacka Snyggt retorikbyrå. Elaine är även författare till storsäljarna Härskarteknik, Snacka Snyggt, Vardagsmakt, Vi måste prata och en ständigt aktuell föreläsare inom retorik och kommunikation.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kommunikativt ledarskap – Elaine Eksvärd.

Snacka Snyggt

Bli den bästa retoriska versionen av dig själv genom Snacka Snyggts retorikkurser! Vi erbjuder både öppna kurstillfällen, och skräddarsydda upplägg för just ditt företag. Snacka Snyggt bildades 2010 av en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter tillika vinnaren av årets talare...


Läs mer och visa alla kurser med Snacka Snyggt

Kontaktuppgifter till Snacka Snyggt

Snacka Snyggt


Tel: 076 216 66 33

Recensioner
Bli den första att recensera Kommunikativt ledarskap – Elaine Eksvärd!
Intresseanmälan

För att få mer information om Kommunikativt ledarskap – Elaine Eksvärd, fyll i följande uppgifter: