Visa kurser.se som: Mobil

Skrivprojekt med textrespons

Skurups Folkhögskola
Kursinformation
Skurup
5 timmar
2020-06-22

Kursbeskrivning

Behöver du hjälp att komma vidare med ditt skrivprojekt? Då är det kanske dags att lämna din skrivarlya och dela med dig av din text. En skrivarvecka tillsammans med andra kan få det att lossna.

Textrespons kan göra hela skillnaden för ett skrivprojekt, och genom att läsa andras texter och släppa in andra i sin text blir man en bättre författare. Skrivprojekt med textrespons är en kurs i både skrivande och läsning.

Textrespons, liksom skrivande, är ett hantverk. Övning leder till färdighet. Under veckan går vi därför igenom en modell där du får verktyg för meningsfulla läsningar och konstruktiva textsamtal. Självklart får du egen skrivtid också. Och så gör vi roliga övningar för att skapa extra skrivdriv.

För att gå kursen behöver du ha påbörjat ett skrivprojekt. Under veckan lämnar du in text som är under utveckling. Dina kurskamrater läser din text och du läser deras. I textsamtalen får du feed-back så att du kan förbättra din text.

Målet är att du ska lämna kursen med en bättre text, massor av skrivenergi och inte minst verktyg för kommande textsamtal med nyfunna skrivarkompisar.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har viss skrivvana och som har påbörjat någon form av skrivprojekt.

Kursledare

Johan Carle är författare, lektör och skrivpedagog. Han debuterade 2016 med Små grodorna, en roman som växte och utvecklades genom många textsamtal. Vid sidan av det egna skrivandet håller Johan så ofta han kan skrivarkurser, samtliga med textrespons i någon form. 

Läs mer om Johan på hans hemsida johancarle.

Kostnader

Kursen kostar från 4865 kr (inkl. helpension och del i dubbelrum).

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivprojekt med textrespons .

Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Låt dig inspireras på Skurups folkhögskolas sommarkurser!

Skurups Folkhögskola erbjuder sommarkurser i en kreativ miljö, där kunskaper förmedlas och utbyts.  Vi startar upp sommaren med en varierande samling kurser, med en önskan om att kunna erbjuda något för alla. Under kurserna bor vi naturligtvis i den kreativa...


Läs mer och visa alla kurser med Skurups Folkhögskola

Kontaktuppgifter till Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivprojekt med textrespons !