Visa kurser.se som: Mobil

Fotografikurs Porträtt - Jenny Baumgartner OBS! Fåtal platser kvar.

Skurups Folkhögskola
Kursinformation
Skurup
5 dagar
2021-07-12

Kursbeskrivning

Tillsammans arbetar vi oss fram till de mest intressanta porträtten. Vi kommer prata klassiska porträtt med dess skrivna och oskrivna regler, men kommer självklart även arbeta med våra egna idéer och kreativitet.

Vi leker med ljus, både det befintliga och i studio.  Vi övar med varandra som modeller. I en kombination av teori och praktik tar vi oss an dagsuppgifter där vi dagen efter tittar på bilderna tillsammans och lär oss av varandra.

Kursen vänder sig till nybörjare, entusiaster men även till professionella fotografer som önskar bli inspirerade på nytt. Målet för veckan är att inspireras och utvecklas som porträttfotografer och komma hem med nya porträttbilder till din portfolio.

Du bör ha baskunskaper samt kunna din digitala kamera och valfritt program för bildbehandling exempelvis Lightroom eller Photoshop. Du tar själv med kamera, dator och den utrustning du känner dig bekväm med. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till nybörjare, entusiaster men även till professionella fotografer som önskar bli inspirerade på nytt.

Kursledare

Jenny Baumgartner

Anmälan

Först till kvarn...

Kostnader

Från 4965:- (inkl. kost och logi)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotografikurs Porträtt - Jenny Baumgartner OBS! Fåtal platser kvar..

Skurups Folkhögskola

Låt dig inspireras på Skurups folkhögskolas sommarkurser!

Skurups Folkhögskola erbjuder sommarkurser i en kreativ miljö, där kunskaper förmedlas och utbyts.  Vi startar upp sommaren med en varierande samling kurser, med en önskan om att kunna erbjuda något för alla. Under kurserna bor vi naturligtvis i den kreativa...


Läs mer och visa alla kurser med Skurups Folkhögskola

Kontaktuppgifter till Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Recensioner
Bli den första att recensera Fotografikurs Porträtt - Jenny Baumgartner OBS! Fåtal platser kvar.!
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotografikurs Porträtt - Jenny Baumgartner OBS! Fåtal platser kvar., fyll i följande uppgifter: