Visa kurser.se som: Mobil

CVT - Complete Vocal technique fortsättning

Skurups Folkhögskola
Kursinformation
Skurup
5 dagar
2020-07-20

Kursbeskrivning

Kursen innehåller både teoretiska föreläsningar och praktiska övningar. I denna kurs fokuserar vi på att hitta funktionerna i rösten. Vi pratar också om klangfärg, densitet och effekter. Vi analyserar och lyssnar både på inspelad sång och på varandra för att fördjupa förståelsen för metoden och hitta verktyg till vår egen sångteknik.

Undervisningen föregår i grupp och i masterclass-form där du får tillfälle att arbeta med det du vill utveckla i din egen sångteknik på ett hälsosamt sätt.

Kursen passar alla som vill utveckla sin röst och upptäcka fler möjligheter än det som redan ligger i din comfort zone. Oavsett om du jobbar som sångare i professionella sammanhang eller är intresserad av att jobba med din röst för din egen skull så får du här möjlighet att lära dig mer om hur du kan förändra och utveckla ditt sound. Om du jobbar som sånglärare får du möjlighet att lära dig flera pedagogiska verktyg för att hjälpa dina sångelever.

    

Målgrupp

Kursen för dig med tidigare erfarenheter inom Complete Vocal Technique. Du har viss kunskap om de olika funktionerna i rösten och känner till begreppen stöd och twang och hur vi kan arbeta med dessa.

Kursledare

Anna Ländin är auktoriserad CVT-pedagog och arbetar som sångpedagog och musiklärare på Rytmus i Malmö. Hon undervisar också i Complete Vocal Technique som fristående kurs på Malmö musikhögskola. 

Tillsammans med två andra CVT-pedagoger (Alexandra Hamnede och Madelen Veldre) finns Anna på Voice Room.

Kostnader

Från 4865 kr (inkl helpension och del i dubbelrum)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om CVT - Complete Vocal technique fortsättning.

Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Låt dig inspireras på Skurups folkhögskolas sommarkurser!

Skurups Folkhögskola erbjuder sommarkurser i en kreativ miljö, där kunskaper förmedlas och utbyts.  Vi startar upp sommaren med en varierande samling kurser, med en önskan om att kunna erbjuda något för alla. Under kurserna bor vi naturligtvis i den kreativa...


Läs mer och visa alla kurser med Skurups Folkhögskola

Kontaktuppgifter till Skurups Folkhögskola

Skurups Folkhögskola

Recensioner
Bli den första att recensera CVT - Complete Vocal technique fortsättning!