Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Online skrivarkurs - Energikick för ditt skrivande

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 14 recensioner.

Lotta S
För mig som vill börja skriva var det här den perfekta startraketen. Lättsamt men inte lätt. Roliga uppgifter och lagom stor grupp som delade med sig. Kurstillfället kunde gärna varit längre! Korts sagt- jag blev inspirerad och har kommit igång med skrivandet! Stort tack!
Camilla
En otroligt inspirerande kväll med så många bra skrivövningar som väckte kreativitet och lust. Jag som annars fastnar i skrivandet fick sådant flow utan känslor av krav eller prestation. Kursledaren skapade en sådan värme och tillit som bidrog till att öppna upp för kreativiteten. Tack!
Markus
Kursen var mysig och inspirerande. Det gavs tips om små enkla och effektiva övningar för att komma igång. Väldigt bra stämning och trevligt.
Margit
Hadde ingen forventninger men kurset gikk over all forventning. Kan vi gjøre dette oftere?
Sara
Härlig energi och trevliga människor. Bra lekfulla verktyg för att få igång lusten att skriva
Angelina
Endast tre timmar men en uppsjö av tips, tack för det!
Thomas
Bra och inspirerande kväll. Vi kanske skulle haft fler korta övningar i stället för 15 minuters övningen. Men ni vet vad som är bäst.
Maja Rahm
Kursen var genomtänk och lättsam att känna positivitet att våga utvecklas personligt
Hanne Svantesson
De tre timmarna sprang iväg fyllda av inspirerande skrivövningar som väckte det kreativa sinnet till liv igen. Roligt att träffa andra skrivande själar och dela tankar och idéer tillsammans. En väldigt prestationslös kurs där det är lusten som är centum.
Ulrika
En kväll med härlig stämning och med mycket inspiration. Roliga kreativa uppvärmnings- och skrivövningar som jag fortsatte öva på direkt på tunnelbanan på hemvägen. Dock saknade jag något lite matigare än småkakor till fikat då jag kom direkt från jobbet. Varsin ostfralla med paprika hade varit gott.
staffan löfmark
jag kom dit med inte å mycke förhoppningar men var nyfiken på des skrivandes konst. Kvällen var helt magiskt. Vi var alla nya o ingen kännde ingen men ni satte igång oss o vi fick göra helt underbara övningar samt skriva olika övningar. Det var så underbart att få skriva igen efter dessa år jag haft paus, Nu har man energin o viljandet att skriv...
Visa hela
Lotta
”Jag visste inte att det var så lätt att få inspiration med så enkla metoder. Nu kan jag äntligen fortsätta skriva på mitt så länge stillastående bokprojekt. Tack för en energirik kväll!"
Lisa
”Jag har känts hur viktigt det är för kreativiteten att överraska hjärnan. Duktiga processledare som varsamt och inspirerande fått mig att virvla vidare i skrivandets värld.”
Anders
”Skrivandet har fått en skjuts framåt och en dos lekfullhet jag hade tappat bort lite ett tag. Återfunnit flödet.”
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.